Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Oferta de Vacanta Gift

* de la 0€

Voucher Cadou

Valoare voucher: *
Mesaj personalizat (optional)
Persoane:
(Acest produs are stabilita o limită de 8 persoane per comanda)

Rezerva Cerere oferta

Prin ofertadevacanta.ro este ușor să faci cadoul potrivit! Oferă-le prietenilor și colegilor libertatea de a alege cu cardurile cadou Oferta de vacanta Gift, iar ei se vor bucura de o vacanta de vis intr-o destinatie exotica!

Cate un cadou pentru fiecare ocazie. Un cadou pe care cei dragi nu il vor uita.
Se spune adeseori ca numai calatoriile te pot imbogati. Asadar, imbogatiti viata prietenilor si familiei cu voucherul Oferta de vacanta Gift.
  • 148+ destinatii exotice catre 53 de tari
  • O varietate mare de servicii suplimentare
Toate cardurile cadou Oferta de vacanta Gift sunt valabile 12 luni de la momentul achizitionarii. Sunt insotite de o felicitare eleganta pe care poti scrie propriul mesaj pentru persoana care va primi cadoul.

Mai ai intrebari cu privire la cum functioneaza cardurile cadou? Contacteaza-ne la info@activtours.ro sau tel. 0755 195 555 - Cristina Dragomir

Conditii:
✓ Contravaloarea unui voucher cadou reprezintă echivalentul sumei înscrise pe acesta.
✓ Voucherul cadou nu poate fi preschimbat în bani, schimbat şi nici răscumpărat.
✓ Nu sunt acceptate vouchere cadou pentru plata cumpărăturilor a căror valoare totală este mai mică decât valoarea voucherelor folosite. Nu este necesar că valoarea produselor cumpărate să fie aceeaşi cu valoarea voucherului. Diferenţa va putea fi plătită cu cash sau cu cardul.
✓ Voucherele cadou pot fi combinate pentru a obţine valoarea dorită. Clienţii pot plăti întreagă suma cu vouchere sau pot achita diferenţa de bani.
✓ Falsificarea Voucherului Cadou constituie fraudă.

Scrie o recenzie