Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Vacanta in Filipine - Insula Palawan

* de la 1,799€

Sezon 2019

Sejur 10 nopti in perioada
Tip de camera
Tip de masa
Avion
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Grad minim de ocupare: 2 adulti)

Rezerva Cerere oferta

Palawan este una dintre insulele mai mari ale Filipinelor şi totodată  una dintre cele mai impresionante locuri din lume. Spun asta deoarece aici te întâmpină, ca într-un basm, un peisaj exotic spectaculos, neatins, ascuns de lume. Cele mai azurii ape limpezi şi cele mai frumoase palaje cu nisip alb care se regăsesc aici sunt absolut fabuloase.
Insula Palawan face parte din cele peste 7000 de insule a arhipelagului filipinez şi are capitala administrativă  la  Puerto Princesa. La prima vedere este un orăşel mic, important datorită aeroportului, dar fără plaje atrăgătoare şi aglomerat. Aici vei găsi majoritatea oamenilor de pe insulă veniţi în căutare de mâncare, espresso sau prăjituri locale, bunuri care se găsesc în cantintăţi foarte mici. Dacă eşti norocos te vei înfrupta dintr-un sandwich vietnamez sau o tocăniţă filipineză a căror miros nu este tocmai îmbietor, însă acestea sunt cam singurele opţiuni culinare, pe care noi europenii le agreem. Străzile sunt înguste de aceea şi traficul este aglomerat, dinspre aeroport vin o sumedenie de trikes –uri (o combinaţie între tricicletă şi motocicletă) încărcate cu turişti dornici de aventură.
  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
Servicii incluse:
- 3 nopti cazare in Manila, la Hotel New World Manila Bay 5*, loc in camera dubla superior, cu mic dejun inclus
- 7 nopti cazare in Palawan, cu mic dejun inclus
- transport avion Bucuresti-Manila-Bucuresti, cu 1 escala (cu Turkish Airlines sau Qatar Airways)
- transpot avion Manila - Palawan - Manila, zbor direct
- taxe de aeroport + bagaje de cala
- transfer aeroport-hotel-aeroport in Manila
- transfer aeroport-hotel-aeroport in Palawan
- asigurare storno si medicala

Nu sunt incluse:
- excursii optionale
- taxe locale
- taxa de viza

Variante de cazare propuse:

* Hotel Princesa Garden Island Resort&Spa 5*

** Hotel Sheridan Beach Resort&Spa 4*+

*** Hotel Daluyon Beach&Mountain Resort 4*

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0755 013 981 - 0755 195 555  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!