Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Vacanta de in Filipine - Insula Boracay

* de la 1,699€

Sezon 2019

Sejur 10 nopti in perioada
Tip de camera
Tip de masa
Avion
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Grad minim de ocupare: 2 adulti)

Rezerva Cerere oferta

Boracay  este o mica insula din Filipine, localizata la 315 km sud de capitala Manila. Insula este cunoscuta in intreaga lume datorita plajelor sale cu nisip alb. Insula Boracay si plajele sale au primit o multitudine de distinctii si premii de la numeroase agentii de turism si publicatii internationale.
Insula Boracay face parte din privincia Aklan din Panay, in centrul Arhipelagulu Filipinez. Boracay este situata la 2 km de orasul Caticlan, considerat poarta de acces catre insula atat pe mare cat si pe calea aerului. Vazuta de sus insula are o forma ce poate fi asemanata cu un os de caine. Insula are o lungime de doar 8 km, iar in punctul cel mai ingust doar 1 km latime. Insula este impartita in 3 districte – Yapak in nord, Balabag in centru si Manoc -Manoc in sud.
Cel mai simplu mod de a ajunge in Boracay este cu avionul. Exista 2 aeroporturi de unde pleaca zboruri catre Boracay: Aeroportul Caticlan si Aeroportul Kalibo.
Aeroportul Caticlan – este un aeroport mic situat la 5 min de Boracay. Catre acest aeroport exista zboruri interne din Manila si Cebu. Avand in vedere dimensiunea redusa a pistei pe acest aeroport se utilizeaza doar avioane mici.
Aeroportul Kalibo – este un aeroport de dimensiuni mai mari, unde aterizeaza si zboruri internationale. De aici zboara mai multe companii aeriene decat din Caticlan.
  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
Servicii incluse:
- 3 nopti cazare in Manila, la Hotel New World Manila Bay 5*, loc in camera dubla superior, cu mic dejun inclus, in perioada 06 - 09 martie 2018
- 7 nopti cazare in Boracay, cu mic dejun inclus, in perioada 09 - 16 martie 2018
- transport avion Bucuresti-Manila-Bucuresti, cu 1 escala (cu Turkish Airlines sau Qatar Airways)
- transpot avion Manila - Caticlan (Boracay) - Manila, zbor direct
- taxe de aeroport + bagaje de cala
- transfer aeroport-hotel-aeroport in Manila
- transfer aeroport-hotel-aeroport in Boracay
- asigurare storno si medicala

Nu sunt incluse:
- excursii optionale
- taxe locale
- taxa de viza


Variante de cazare propuse:

* Hotel Red Coconut Beach 4*

** Hotel Henann Lagoon Resort 5*

*** Hotel Boracay Manadarin Island 5*

**** Hotel 7 Stones Boracay Suites 5*

***** Hotel Monaco Suites de Boracay 5*

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0755 013 981 - 0755 195 555  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!