Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Sejur Deluxe 08 zile in Seychelles

* de la 1,589€

22 - 30 septembrie 2019

Hotel: *
Perioada: *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Oaspetii hotelului Banyan Tree Seychelles primesc gratuit: un pranz/2 persoane/o data pe sejur (bauturi excluse) + 1 sticla de sampanie/2 persoane/o data pe sejur
 
Tariful include:
7 nopti cazare in Seychelles
masa mic dejun
transport avion Bucuresti-Seychelles-Bucuresti cu Qatar Airways
transfer privat aeroport-hotel-aeroport
asigurare storno si medicala
 
Nu sunt incluse:
excursii optionale
taxe locale

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau 0755 195555 - incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!
  • Perioada 22 - 30 septembrie 2019

Scrie o recenzie