Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Sejur Deluxe 08 zile in Seychelles

* de la 1,589€

Sezon 2019

Sejur 7 nopti in perioada
Tip de camera
Tip de masa
Avion
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Grad minim de ocupare: 2 adulti)

Rezerva Cerere oferta

Seychelles, una dintre cele mai mici tari din lume, este compusa din doua grupuri principale de insule: grupul Mahe cu peste 40 de insule granitice centrale si montane si un al doilea grup de peste 70 de insule coralice exteriore, plate. Insulele grupului Mahe sunt stancoase si de obicei au o banda ingusta de coasta si o zona centrala de dealuri. Aspectul general al acestor insule, cu vegetatia lor luxurianta tropicala, este cea a gradinilor inalte, cu vedere la plajele alb-argintii si lagarele clare. Cel mai inalt punct din Seychelles, Morne Sechellois (905 de metri), situat pe Mahe, este situat in acest grup de insule muntoase. Insulele coraliene, care se ridica la doar cativa metri deasupra nivelului marii, sunt plane, cu recifele de corali ridicate la diferite stadii de formare. Aceste insule nu beneficiaza de apa potabila si foarte putine au o populatie rezidenta.

Clima este tropical oceanica, cu variatii de temperatura scazute in timpul anului. Temperaturile zilnice cresc pana in jurul valorii de 30o Celsius pe timp de noapte. Precipitatiile variaza foarte mult de la insula la insula; pe Mahe, precipitatiile anuale variaza de la 2.300 mm la nivelul marii pana la 3560 mm pe versantii de munte. Umiditatea este persistent ridicata, dar este ameliorata intr-o oarecare masura in locatii dominate de vanturile predominante din sud-est.


  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  

Tariful include:
7 nopti cazare in Seychelles
masa mic dejun
transport avion Bucuresti-Seychelles-Bucuresti cu Qatar Airways
transfer privat aeroport-hotel-aeroport
asigurare storno si medicala
 
Nu sunt incluse:
excursii optionale
taxe locale

Variante de cazare propuse
:

*Hotel Kempinski Resort Seychelles 5*
**Hotel Savoy Resort&Spa 5*
**Hotel The H Resort Beau Vallon 5*
****Hotel Banyan Tree Seychelles 6*

*Oaspetii hotelului Banyan Tree Seychelles primesc gratuit: un pranz/2 persoane/o data pe sejur (bauturi excluse) + 1 sticla de sampanie/2 persoane/o data pe sejur

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0755 013 981 - 0755 195 555  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!