Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Sejur Combinat Vietnam (Hanoi si Halong Bay) + Filipine (Palawan + El Nido)

* de la 2,299€

Sezon 2019

Sejur 14 nopti in perioada
Tip de camera
Tip de masa
Avion
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Grad minim de ocupare: 2 adulti)

Rezerva Cerere oferta

Vietnam este o destinatie cu adevarat inspirata si provocatoare. Aici vei avea ocazia sa gasesti o tara care si-a pastrat savoarea traditionala si romantismul vremurilor trecute, dar s-a si deschis repede catre lumea intreaga si catre modernism.
Vietnam este una dintre tarile despre care se vorbeste cel mai mult ca destinatie de calatorie. Dupa deschiderea granitelor pentru turism in 1989, Tinutul Dragonului Zburator asa cum este supranumit Vietnamul, si-a creat un renume unic intre destinatiile turistice din sud estul Asiei. O calatorie in aceasta fascinanta tara va fi o experienta deosebita, pe care vei dori sa o repeti.
Fascinanta imagine a Vietnamului, cu influente franceze si chineze, cu o bucatarie unica in lume prin prospetime si diversitate, te va uimi la tot pasul.
Printre orasele cele mai importante ale Vietnamului se numara: Hanoi, Hue si Saigon, numit si orasul lui Ho Chi Minh. Multi dintre vizitatori sunt atrasi in Vietnam de frumusetile naturale uimitoare: Delta Fluviului Rosu in zona de nord, Delta Fluviului Mekong in sud, parcuri naturale cu munti inalti si impaduriti si plaje exotice, de o frumusete aparte.
Vietnam este o destinatie cu adevarat inspirata si provocatoare. Aici vei avea ocazia sa gasesti o tara care si-a pastrat savoarea traditionala si romantismul vremurilor trecute, dar s-a si deschis repede catre lumea intrega si catre modernism. Vei putea admira vestigii ale istoriei zbuciumate a tarii, orase cu constructii moderne, parcuri naturale cu jungla si munti cu varfurile in nori, resorturi minunate la malul marii si te vei putea bucura de caldura si ospitalitatea poporului vietnamez.

Palawan este una dintre insulele mai mari ale Filipinelor şi totodată  una dintre cele mai impresionante locuri din lume. Spun asta deoarece aici te întâmpină, ca într-un basm, un peisaj exotic spectaculos, neatins, ascuns de lume. Cele mai azurii ape limpezi şi cele mai frumoase palaje cu nisip alb care se regăsesc aici sunt absolut fabuloase.
Insula Palawan face parte din cele peste 7000 de insule a arhipelagului filipinez şi are capitala administrativă  la  Puerto Princesa. La prima vedere este un orăşel mic, important datorită aeroportului, dar fără plaje atrăgătoare şi aglomerat. Aici vei găsi majoritatea oamenilor de pe insulă veniţi în căutare de mâncare, espresso sau prăjituri locale, bunuri care se găsesc în cantintăţi foarte mici. Dacă eşti norocos te vei înfrupta dintr-un sandwich vietnamez sau o tocăniţă filipineză a căror miros nu este tocmai îmbietor, însă acestea sunt cam singurele opţiuni culinare, pe care noi europenii le agreem. Străzile sunt înguste de aceea şi traficul este aglomerat, dinspre aeroport vin o sumedenie de trikes –uri (o combinaţie între tricicletă şi motocicletă) încărcate cu turişti dornici de aventură.


  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  

PACHETUL INCLUDE:

- 4 nopti cazare in HANOI la Hanoi Marvellous Hotel&Spa 4* cu mic dejun inclus
- Excursie in Halong Bay
- 5 nopti cazare in PALAWAN la Hotel Mictrotel by Wyndham Puerto Princesa 3*, cu mic dejun inclus
- 5 nopti cazare in EL NIDO la Hotel Stunning Republic beach resort 3*, cu mic dejun inclus
- transport avion Bucuresti - Hanoi cu 1 escala
- transport avion Hanoi - Puerto Princesa cu 1 escala in Manila
- transport avion Puerto Princesa - el Nido (sau transfer terestru)
- transport avion El Nido - Manila, zbor direct
- transport avion Manila - Bucuresti cu 1 escala
- taxe de aeroport
- bagaj de cala
- transferuri aeroport-hotel-aeroport in toate destinatiile
- asigurare storno si medicala

NU SUNT INCLUSE:

- excursii optionale
- taxe locale
- taxa de viza Vietnam

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0755 013 981 - 0755 195 555  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!