Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Sejur combinat: Plaja in Thailanda - Insula Krabi + Singapore

* de la 1,139€

Sezon 2019

Sejur 10 nopti in perioada
Tip de camera
Tip de masa
Avion
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Grad minim de ocupare: 2 adulti)

Rezerva Cerere oferta

Pe parcursul intregului an, Thailanda, in functie de zona, are o clima placuta si ideala pentru calatorii. Clima este tropicala, caracterizata de temperaturi ridicate si umiditate crescuta. Thailanda are trei sezonane principale: sezonul racoros, din noiembrie pana in februarie, sezonul cald, din martie pana in mai si cel ploios, din mai pana in octombrie. Clima Thailandei este influentata de vanturi: Musonul de Sud –Vest, vant umed si cald care bate dinspre Sud-Vest catre Nord-Est (cu variatii zonale) din iunie pana in octombrie, aducand cu sine precipitatii, varful de ploaie fiind in august-septembrie si Musonul de Nord-Vest, vant racoros si uscat care nu aduce precipitatii din zona-sursa dar poate aduna nori pe parcurs. Perioada sa de actiune se intinde, cu aproximatie, intre finalul lui octombrie si inceputul lunii martie.

Va prezentam mai jos, in functie de zona, cand nu este recomandat sa va planificati un sejur in Thailanda:

  • Phuket, Krabi, Phang-Nga, Ranong, Trang si Satun - de evitat lunile iunie-septembrie
  • Insulele din sudul Golfului Thailandei: Koh Samui, Koh Phangan si Koh Tao (Thailanda) sunt mai putin expuse musonului de S-V, de evitat in lunilenoiembrie –februarie
  • Insulele din nordul Golfului Thailandei: Koh Samed, arhipelagul Koh Chang (Thailanda), de evitat din iunie pana in septembrie

Asadar, evitati sa va planificati calatoria intre iulie si septembrie. Acesta este momentul in care sezonul musonilor este in plina desfasurare, iar intreaga tara este afectata, de la Chiang Mai, unde vremea poate fi rece si umeda, pana la Bangkok, unde aerul este sufocant, iar strazile devin inundate de ploi. Daca suferiti de caldura cea mai fierbinte perioada, in care o vacanta nu este recomandata, este cea dintre lunile aprilie si mai, cand temperaturile depasesc frecvent valoarea de 40 C, iar umiditatea este mare.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
Tariful include:
7 nopti cazare in Krabi, cu mic dejun inclus
3 nopti cazare in Singapore, cu mic dejun inclus
transport avion Bucuresti - Krabi cu Qatar Airways
transport avion Krabi - Singapore, zbor direct
transport avion Singapore - Bucuresti cu Qatar Airways
taxe de aeroport
bagaj de cala
transfer aeroport-hotel-aeroport in Krabi si in Singapore
asigurare storno si medicala

Nu sunt incluse:
excursii optionale
taxa de viza Thailanda
taxe locale

Variante de cazare propuse:

Hotel The Small Krabi 3*sup.  + Hotel The Seacare 4*
*Hotel Peace Laguna Resort 4* + Hotel V Lavender 4*
**Hotel Tup Kaek Sunset Resort 4* + Hotel The Elizabeth 4*
***Hotel Beyond Resort Krabi 4* + Hotel Holiday Inn Atrium 4*


*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0755 013 981 - 0755 195 555  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!