Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Sejur Combinat 12 zile in Singapore si Plaja in Fiji

* de la 1,949€

Sezon 2019

Sejur 11 nopti in perioada
Tip de camera
Tip de masa
Avion
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Grad minim de ocupare: 2 adulti)

Rezerva Cerere oferta

va propune un sejur combina in Singapore si in Insulele Fiji.

Republica Singapore este un stat-oraș insular și cea mai mică țară din Asia de Sud-est. Este situat la sudul Peninsulei Malay și a statului malaysian Johor, 137 km nord de ecuator. Singapore este format din 63 insule, inclusiv Singapore-ul continental. Există două conectări făcute de om la Johor, Malaysia - Johor-Singapore Causeway în nord, precum și Tuas Second Link în vest. Insula Jurong, Pulau Tekong, Pulau Ubin și Sentosa sunt cea mai mari din multe insule mici din Singapore. Cel mai înalt punct natural din Singapore este Bukit Timah Hill, la 166 m. 

Insulele Fiji
pot fi găsite în Pacificul de Sud și sunt de fapt un total de 332 de insule, deși doar o treime dintre acestea sunt locuite. Apele calde aduc sute de mii de turisti in fiecare an din întreaga lume, dar insulele au rezistat dezvoltarii comerciale văzute la alte destinații turistice populare. Aici puteți vedea păduri tropicale, plaje și dealuri frumoase. Între noiembrie și aprilie ati putea întâlni furtuna ciclonica ocazional, dar temperaturile cresc între lunile aprilie și august pentru cei care caută soare.

Sunt de fapt nouă grupuri regionale din cadrul Insulelor Fiji. Acestea includ Viti Levu, care este cea mai mare insulă, cu capitala Suva și casa pentru cei mai mulți locuitori. A doua cea mai mare dintre insule este Vanua Levu . In insula Taveuni puteți găsi unele specii de floră și faună rare. Kadavu poate fi găsit la sud de Viti Levu și grupul insular Yasawa este ideal pentru turiști . Insulele mici din Mamanuca sunt, de asemenea, aproape de Viti Levu, dar există, de asemenea, Insulele Lomaiviti și Insulele Lau. În cele din urmă, dacă mergeti la Rotuma veți găsi că este ușor diferită cu un alt popor polinezian care trăieste acolo.

Vizele nu sunt în mod normal necesare pentru locuitorii din țări din Europa, America de Nord și părți ale Asiei. Permisele de vizitatori care sunt valabile timp de patru luni se primesc in mod normal, la sosirea în țară. Oricine are nevoie de viză va trebui să aplice în avans, prin intermediul ambasadei Fiji.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
Tarifele includ:
- 3 nopti cazare in Singapore, la Hotel Parc Sovereign Albert St. 4*, loc in camera dubla, cu mic dejun inclus
- 8 nopti cazare in Fiji, loc in camera dubla, cu mic dejun inclus
- transport avion Bucuresti - Singapore - Bucuresti
- transport avion Singapore - Fiji - Singapore
- taxe de aeroport
- bagaj de cala
- transferuri aeroport-hotel-aeroport in Singapore si in Fiji
- asigurare storno si medicala
 
Nu sunt incluse:
- excursii optionale
- taxe locale
- taxa de viza

Variante de cazare propuse:
* Hotel The Pearl South Pacific Resort 4*
** Hotel Naviti Resort 4*
*** Hotel Fiji Hideaway Resort&Spa 4*
**** Hotel Doubletree By Hilton Fiji - Sonaisali Island 4*
***** Hotel The Warwick Fiji 5*

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0755 013 981 - 0755 195 555  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!