Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Sejur Combinat in Insulele Capului Verde: Boa Vista + Sal

* de la 1,364€

Sezon 2019

Sejur in perioada
Tip de camera
Tip de masa
Avion
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Grad minim de ocupare: 2 adulti)

Rezerva Cerere oferta

Republica Capului Verde se află în Oceanul Atlantic, situat la 570 km spre Vest de coasta Africii de Vest, arhipelagul este compus din 10 insule. Insulele sunt de origine vulcanică, trei dintre ele sunt plate şi dispun de litoral nisipos şi vegetaţie rară, restul celor şapte insule sunt stâncoase şi cu vegetaţie mai bogată. Denumirea insulelor provine de la Cap Vert învecinat din Senegal, pe care descoperitorii portughezi l-au denumit Capul Verde.
Insulele nelocuite anterior au fost colonizate de către portughezi în secolul al XV-lea, apoi teritoriul a căpătat un rol important în comerţul cu sclavi. În secolul al XIX-lea odată cu decăderea comerţului cu sclavi, economia Insulelor Capului Verde lipsită de resurse naturale s-a prăbuşit, dar tot nu au primit autonomie de la Portugalia. Această stare a durat până în anul 1975, când a luat fiinţă Republica Capului Verde independentă.
Un sfert din locuitorii Insulelor Capului Verde trăieşte în capitala Praia. Datorită situaţiei economice grele, în secolul al XX-lea s-a înregistrat o emigraţie însemnată către Europa, America şi Africa, în prezent numărul emigranţilor depăşeşte numărul populaţiei locale.
Economia ţării bazată pe pescuit, exploatarea sării şi viticultură este consolidată de turism şi de investiţiile străine.

Geografia Insulelor Capului Verde

Insulele Capului Verde se află la acelaşi latitudine cu Senegalul, la 570 km spre Vest de ţârmurile senegaleze. Insulele sunt aşezate sub forma unei potcoave, insula cea mai mare este Santiago, unde se află şi capitala Praia. Insulele sunt de origine vulcanică, vulcanul Pico do Fogo este activ şi în prezent.

Clima Insulelor Capului Verde

Deşi Insulele Capului Verde se află aproape de Ecuator şi de Africa, clima de aici este mai blândă, decât în partea continentală a Africii, datorită Oceanului Atlantic. Cantitatea de precipitaţii este redusă pe insule.

 

Ian

Feb

Mar

Apr

Mai

Iun

Iul

Aug

Sep

Oct

Noi

Dec

Ziua (°C)

24

24

24

24

25

26

27

29

29

29

27

25

Noaptea (°C)

19

18

18

19

20

21

22

23

24

23

22

20

Precipitaţii (mm)

10

12

10

8

23

38

32

22

16

134

5

4

Viză de intrare în R. Capului Verde

Pentru a intra pe teritoriul Republicii Capului Verde, cetăţenii români trebuie să fie posesorii unui paşaport valabil încă 6 luni. Viza de intrare se obţine fie la Ambasada Republicii Capului Verde din Germania, fie la Ambasada Republicii Capului Verde din Italia. Obţinerea vizei direct la Poliţia de Frontieră în Republica Capului Verde se poate face plătind 25 Euro – pentru o perioadă de 15 zile – existând posibilitatea prelungirii valabilităţii acesteia la Direcţia Generală de Frontieră. Sunt obligatorii prezentarea unei rezervări de hotel şi dovada existenţei mijloacelor financiare. Telefoane utile: Direcţia de Emigraţie şi Frontalieră din Praia 00238/2611845 (Ambasada Republicii Capul Verde în Italia: Roma - Via Carducci 4, tel. 06/4744643 - 06/4745461 fax. 06/47744582; Ambasada Republicii Capul Verde în Germania: Stavanger Str. 16, 10439 Berlin, tel.: +49 30 20 45 09 55, fax: +49 30 20 45 09 66, e-mail: info@embassy-capeverde.de )

Plaje

Pe Insulele Capului Verde găsim plaje excelente, unde apa oceanului este potrivită pentru scăldat tot anul. Cele mai bune plaje se găsesc pe Insulele Sal şi Boa Vista, unde porţiuni de litoral cu nisip alb şi apa puţin adâncă aşteaptă vilegiaturiştii.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
Tariful include:
3 nopti cazare in Boa Vista, cu All inclusive,
4 nopti cazare in Sal, cu mic dejun,
Hotel Iberostar Club Boa Vista 5* + Hotel Oasis Salinas Sea 4*
transport avion Bruxelles - Boa Vista, zbor direct
transport avion Boa Vista - Sal, zbor direct
transport avion Sal - Bruxelles, zbor direct
taxe de aeroport
bagaj de cala
transferuri aeroport-hotel-aeroport in Boa Vista si in Sal

Tariful nu include:
transport avion Bucuresti - Bruxelles - Bucuresti (il putem oferi, la cerere)
asigurare storno si medicala
taxa de viza
taxe locale
excursii optionale

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0755 013 981 - 0755 195 555  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!