Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Sejur 8 zile in Zanzibar

* de la 1,187€

Sezon 2019

Sejur 8 nopti in perioada
Tip de camera
Tip de masa
Avion
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Grad minim de ocupare: 2 adulti)

Rezerva Cerere oferta

Tanzania, oficial Republica Unita a Tanzaniei, este o tara in estul Africii care este marginita de Kenya si Uganda in nord, Ruanda, Burundi si Republica Democrata Congo in vest si Zambia, Malawi si Mozambic in sud. In partea de est este marginita de Oceanul Indian. Denumirea tarii provine de la combinatia dintre Tanganika, care este teritoriul principal, si Zanzibar, tarmul arhipelagului. Cele doua foste colonii britanice unite in 1964, au format Republica Unita Tanganika si Zanzibar, care in acelasi an a fost redenumita Republica Unita a Tanzaniei. In 1996 oficialitatile guvernamentale au fost transferate din Dar es Salaam la Dodoma, care a devenit astfel capitala politica a tarii. Insa, Dar es Salaam ramane principalul centru comercial.
Relieful Tanzaniei este muntos in nord-est, acolo unde este situat Muntele Kilimanjaro, cel mai inalt varf din Africa. La nord si vest se gasesc Marile Lacuri, Lacul Victoria (cel mai mare lac din Africa) si Lacul Tanganika (cel mai adanc lac din Africa, cunoscut pentru speciile unice de peste). Centrul Tanzaniei cuprinde un larg platou cu campii si teren arabil. Tanzania are multe parcuri intinse si importante din punct de vedere ecologic, cu fauna salbatica, incluzand faimosul parc National Ngorongoro Crater, Parcul Serengeti in nord, Parcul National Mikiumi si Selous Game Reserve in sud. Parcul National Gombe, situat in vest, este cunoscut ca locul unde Dr. Jane Goodall studiaza comportamentul cimpanzeilor.
Platourile sunt acoperite de savane vaste, uscate, partial cu o vegetatie asemanatoare ierbii si de palcuri de copaci, ca si de tufisuri tepoase. Acacia, avand coroana caracteristica sub forma de umbrela, este marca a savanei, alaturi de faimosul baobab, care s-a adaptat climatului secetos. In timpul sezonului ploios savana uscata se transforma intr-un peisaj inverzit, in plina inflorire. Padurea uscata este situata in vestul si sudul Tanzaniei, caracterizata de un climat secetos. Ea face loc treptat densei paduri tropicale umede de pe versanti. Coasta este acoperita de mangrove, mai ales la gurile raurilor. In afara de acestea, zona este dominata de palmieri care produc nuci de cocos si de plantatii de acaju si de sisal.

Zanzibar
este un arhipelag de langa coasta de est africana, in Oceanul Indian, la cca 41 km de coasta Tanzaniei si la 6 grade sud de Ecuator. Este alcatuit din mai multe insule mici si doua insule mari, cea principala cu acelasi nume Zanzibar (1.658 km²) si in nord insula Pemba (984 km²). Zanzibar este un teritoriu autonom ce apartine de Tanzania. Capitala a preluat denumirea insulei principale - Zanzibar City fiind renumita pentru orasul vechi Stone Town.
Economia insulei se bazeaza pe cultivarea mirodeniilor (cuisoare, scortisoara, piper si nuca muscat), ca si diferite preparate cosmetice si farmaceutice obtinute din alge.
Coasta de vest a Zanzibarului este fragmentata de existenta recifelor de corali, avand o plaja de nisip ingusta, langa tarm apa fiind adanca; coasta de est, nefiind fragmentata, este expusa unei actiuni intense a valurilor si mareelor. Teritoriul de vest al insulei este deluros (max. 135 m inaltime) cu depresiuni mlastinoase si ape curgatoare numeroase ca Zingwe-Zingwe si Der Mwera. Datorita aluviunilor aduse, solul este roditor, pe cand teritoriul de est al insulei este neted si neroditor.
Zanzibarul este unicul loc de pe glob unde traieste maimuta Piliocolobs kirkii.
Tarmul nisipos al insulei este vizitat ca loc de depunere al oualor de broasca testoasa de mare (Cheloniidae).

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  

Pretul include:
Cazare 8 nopti in camera dubla
Masa Demipensiune (exceptie Hotel Sultan Sands Island Resort - masa All Inclusive )
Transport avion din Bucuresti
Bagaj de mana, bagaj de cala
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Taxe de aeroport

Pretul nu include:
Asigurare travel storno
Taxa de viza
Taxe locale
Vaccin
Alte cheltuieli decat cele mentionate

Variante de cazare propuse
:

Hotel Ocean Paradise Resort & Spa 4*
*Hotel Sultan Sands Island Resort 4*
**Hotel Dream of Zanzibar 5*
***Hideaway of Nungwi Resort & Spa Hotel 5*

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0755 013 981 - 0755 195 555  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!