Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Sejur 8 zile in Jamaica - plecare din Madrid

* de la 987€

Sezon 2019

Sejur 7 nopti in perioada
Tip de camera
Tip de masa
Avion
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Grad minim de ocupare: 2 adulti)

Rezerva Cerere oferta

Jamaica este o tara insulara din Marea Caraibilor, situata intre America Centrala si America de Sud, a treia cea mai mare insula din Antilele Mari si a cincea cea mai mare insula din Caraibe. Insula are o suprafata de 10.990 km² si se afla la 145 km sud de Cuba si 191 km vest de insula Hispaniola (Haiti si Republica Dominicana).

Istorie:
Insula locuita in vechime de indieni “arawaki”, a fost descoperita de Cristofor Columb in 1949.
In secolul al XVI-lea, Spania a inceput colonizarea insulei aducand sclavi negri din Africa pentru munca pe plantațiile de zahar, astfel insula a fost colonie spaniola pana in 1655, cand Anglia a cucerit-o si a redenumit-o din Santiago inJamaica.
Sub conducere britanica, Jamaica a devenit unul dintre cei mai mari exportatori de zahar. Emanciparea cu drepturi depline le-a fost acordata sclavilor in 1838, iar tara si-a castigat independenta fata de Regatul Unit al Marii Britanii pe 6 august 1962.
In prezent Jamaica este membra a Comunitatii Natiunilor (Commonwealth), monarh și sef de stat fiind Regina Elisabeta a II-a.
Cu o populație de 2,8 milioane de locuitori, Jamaica este a treia cea mai populata tara anglofona din America, dupa Statele Unite si Canada. Capitala si cel mai mare oras se afla la Kingston.
Relieful Jamaicai este constituit, in cea mai mare parte, dintr-un podis calcaros, marginit de culmi muntoase in nord si est (altitudinea maxima: 2.256 m – varful: Blue Mountain) și de campii litorale in sud si vest.
Insula are forma unui sambure de migdala si este strabatuta de un lant muntos, dar si de o multime de rauri mici. De asemenea padurile tropicale ocupa o buna parte din teritoriu.
Limba oficiala: engleza.
Moneda oficiala: dolar jamaican (J $); 1 EUR = 141 J $. Importul si exportul valutei jamaicane este interzis, iar schimbul valutar este permis numai la banci și birouri de schimb oficiale. Va recomandam sa aveti la dvs. carți de credit si USD.
Clima si cand sa mergi in Jamaica: desi este o destinatie unde se poate calatori pe tot parcursul anului, avand un climat tropical, trebuie tinut cont de cele doua perioade umede: mai si octombrie - noiembrie, cat si de perioada iunie - noiembrie cand insula este adesea afectata de furtuni tropicale.
Perioada turistica de varf dureaza din decembrie si pana in aprilie si este interesanta nu doar pentru vremea excelenta ci si pentru o serie de manifestari cum ar fi: Festivalul Junkanoo din perioada Sarbatorilor de iarna, Carnavalul din saptamana urmatoare Pastelui iar la inceputul anului sunt renumitele si spectaculoasele regate cu diferite tipuri de ambarcatiuni.
Turismul:
Principalele zone turistice se afla in nord-estul insulei, din cauza plajelor mai bune. Montego Bay este probabil cea mai cunoscuta statiune, dar si Negril, aflata mai la vest. Ocho Rios si Port Antonio ofera oportunitati optime pentru plimbari de agrement pe dealuri. Plaja Turtle din Ocho Rios este una dintre cele mai populare din Jamaica, fiind inconjurata de resorturi si hoteluri luxoase.
Multe dintre plajele jamaicane freamata de agitatie, tineri ce asculta muzica raggae la volum maxim, in timp ce altele sunt linistite, adevarate enclave presarate cu nisip alb si fin, ideale pentru relaxare. Majoritatea resorturilor de pe insula beneficiaza de plaje deosebite.
Si daca sunteti interesati mai mult sa explorati insula, nu plajele, indreptati-va spre Mandeville, aflat la o altitudine de 700 m.
Jamaica are de asemenea o multime de locuri istorice, inclusiv o colectie impresionanta de biserici din secolul XIX. In plus, sunt multe forturi si case din secolul XVII, unele dintre ele restaurate si transformate in muzee, altele folosite in stare originala.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
Servicii incluse:
- 7 nopti cazare cu tipul de masa All inclusive
- transport avion Madrid - Jamaica - Madrid
- taxa de viza de intrare in Jamaica
- taxe de aeroport    
- bagaj de cala   

Nu sunt incluse:
- zbor Bucuresti - Madrid - Bucuresti (*depinde de compania aeriana aleasa, low-cost sau de linie)
- cazare 1 noapte in Madrid (aprox. 50/60 euro/pers.)
- asigurare travel storno (cost aproximativ 70-80 lei/pers.)
- alte excursii optionale (*va putem recomanda cele mai reusite excursii locale pe care le veti face insotiti de Ghidul roman/vorbitor de limba romana)

Variante de cazare propuse:

*Hotel Sunscape Splash Montego Bay 4*
**Hotel Riu Negril 5*
***Hotel Riu Montego Bay 5*
****Hotel Iberostar Rose Hall 5*
*****Hotel Ocho Rios 5*

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0755 013 981 - 0755 195 555  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!