Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Sejur 8 zile in Curacao

* de la 1,053€

Sezon 2019

Sejur 7 nopti in perioada
Tip de camera
Tip de masa
Avion
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Grad minim de ocupare: 2 adulti)

Rezerva Cerere oferta

Caraibe este o regiune a Americilor constând din Marea Caraibelor, insulele sale (majoritatea cărora împrejmuiesc această mare), şi coastele înconjurătoare. Regiunea este situată la sud-estul Americii de Nord, la estul Americii Centrale şi la nordul şi vestul Americii de Sud.

Situată în mare parte pe Placa Caraibelor, zona cuprinde mai mult de 7.000 insule, stânci şi recife. Indiile de Vest constau din Insulele Antile, împărţite în Antilele Mari, care aşa cum spune şi numele, sunt mai mari şi care delimitează marea la nord, şi Antilele Mici, la sud şi est (incluzând Antilele Leeward şi insulele Bahamas. Bermuda este mult mai la nord în Oceanul Atlantic şi este în Indiile de Vest. Din punct de vedere geopolitic, Indiile de Vest sunt de obicei văzute ca o subregiune a Americii de Nord, şi sunt împărţite în 28 de teritorii suverane, departamente de peste ocean şi teritorii dependente. Pentru o perioadă scurtă de timp a existat o ţară numită "Federaţia Indiilor de Vest" compusă din teritoriile caribice unde se vorbeşte engleza.

Marea Caraibilor (Marea Antilelor), adesea numită incorect Marea Caraibelor, este o mare tropicală situată la extremitatea vestică a Oceanului Atlantic, mărginită la vest şi sud de America Centrală şi de America de Sud. La nord şi est este mărginită de lanţul de insule Antile, şi comunică cu Golful Mexic prin strâmtoarea Yucatan. Regiunea ocupată de mare, împreună cu insulele aflate în aceasta şi zonele de coastă învecinate sunt cunoscute sub denumirea de Caraibe. Denumirea vine de la vechii locuitori ai insulelor din această numiti caraibi, Caraibe fiind substantivul de gen feminin obtinut prin declinarea cuvantului caraibi si atribuit insulelor( pentru ca in limba romană substantivul insula este de gen feminin) si de la acestea s-a ajuns la folosirea incorecta a numelui acestei mari.

Suprafaţa: 2,78 mil. km²
Adâncime maximă: 7 238 m
Adâncime medie: 2 491 m
Salinitate medie: 36 º/ºº
Principlele insule: Cuba, Hispaniola (Haiti şi Republica Dominicană), Jamaica, Puerto Rico.
Principalele porturi:
Maracaibo (Venezuela)
Cartagena (Columbia)
Colon (Panama)
Santiago de Cuba (Cuba).


  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
Tariful include:
7 nopti cazare in Curacao
masa mic dejun
transport avion Bruxelles - Curacao - Bruxelles
taxe de aeroport
bagaj de cala 20 kg.
transfer aeroport-hotel-aeroport
asigurae storno si medicala

Nu sunt incluse:
excursii optionale
taxe locale

Variante de cazare propuse:

Hotel Academy Curacao  3*
*Hotel The Ritz Village 3*
**Hotel Hilton Curacao 4*
***Hotel Papagayo Beach 4*
****Hotel Rennaissance Curacao Resort&Casino 5*
*****Hotel Santa Barbara Beach & Golf Resort Curacao 5*

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0755 013 981 - 0755 195 555  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!