Coș Produse

 • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Sejur 13 zile in Taipei, Manila si Boracay

* de la 2,350€

Sezon 2019

Sejur 12 nopti in perioada
Tip de camera
Tip de masa
Avion
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Grad minim de ocupare: 2 adulti)

Rezerva Cerere oferta

Taipei este cel mai mare oras din Taiwan, precum si centrul politic, economic si cultural. Este o metropola cosmopolita cu o atmosfera animata si diversa, plina de exuberanta. Cladirile sale reprezinta diversitatea, iar vizitatorii care indragesc locatiile antice si strazile vechi nu trebuie sa rateze lucrarile maestrilor traditionali expuse pe Strada Dihua in zona Dadaocheng, sau Templul Longshan din districtul Wanhus, precum si alte locuri.
Palatul Muzeului National de renume mondial detine o colectie interminabila de obiecte de arta si artefacte datand din vremuri istorice pretioase pentru chinezi. Mai exista si alte muzee in Taipei: Muzeul de Arta, Muzeul National de Istorie si Muzeul Postei. La periferia orasului Parcul National Yangmingshan are un teren vulcanic unic, o mare varietate de vegetatie forestiera si o mare retea de trasee.
Tot aici va puteti bucura de o baie cu ape termale, sau puteti merge la izvoarele termale de la Beitou sau Wulai. Taipei detine si cea mai mare grazina zoologica din Taiwan, unde puteti vedea ursi negri, ursi koala si pinguini regali.
Totodata, Taipei este un oras aglomerat, plin de oameni, masini si poluare. Cu toate astea, oamenii sunt deosebit de pritenosi si mancarea este excelenta.
Vremea in Taipei este calduroasa pe tot parcursul anului, cu umuditate crescuta si ocazional au loc taifunuri.

Filipine este o tara insulara in Asia de Sud-Est, in Oceanul Pacific si cuprinde arhipelagul cu acelasi nume. Tara cuprinde aproximativ 7.100 de insule, cele mai mari fiind Luzon, Visayas si Mindanao. Relieful este muntos si de origine vulcanica, tara aflandu-se intr-o regiune cu seismicitate activa si vulcanism intens, fiind inclusa in Cercul de Foc al Pacificului. Vulcanii activi si lanturile muntoase domina majoritatea insulelor. Unii dintre cei mai activi vulcani sunt Pinaturbo si Taal.
Vegetatia predominanta este formata din paduri ecuatoriale (cu teck, eben, mahon, cocotieri, bananieri, bambus) si mangrove la tarm.
Capitala se afla la Manila (Maynila, in filipineza), oras situat pe malul estic al Golfului Manila, pe Insula Luzon. In ciuda saraciei locului, orasul este unul dintre cele mai cosmopolite orase din lume si zona sa metropolitana este centrul economic, cultural si industrial al tarii, cu numeroase cladiri uriase si cateva cladiri coloniale ce au supravietuit bombardamentelor din cel de-al doilea razboi mondial.
In centrul orasului se afla Orasul Cetate, construit in perioada ocupatiei spaniole, unde se gasesc cladiri si biserici europene, care au fost replicate in diverse parti ale arhipelagului. Acesta este unul din cele mai bine conservate orase medievale, putand fi vazute si in prezent temnite si biserici ce se amesteca cu galerii de arta, teatre si parcuri naturale.
Tunelul Malinta a fost terminat in anul 1922 si are 835 m lungime si 24 m latime, iar vizitatorii pot trai emotiile din interiorul acestuia, fiind echipat cu lumini si sunete.
Subic este un centru industrial din nord-vestul orasului ce gazduieste cea mai vasta flota navala in afara teritoriului SUA, care ofera o infrastructura de clasa mondiala ce poate fi folosita in orice moment.
Alte atractii turistice ale orasului sunt: Lacul si Vulcanul Taal, Biserica lui Hristos, Biserica Sf. Augustin, care e cea mai veche biserica din piatra din oras si una din cele patru baroce din Filipine inscrise pe lista UNESCO a patrimoniului mondial, Centrul Ortigas, Fortul Santiago ce adaposteste un parc luxuriant cu pomi infloriti si carute trase de cai si Palatul Malacanang.

 • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
PACHETUL INCLUDE:
 • 3 nopti cazare in TAIWAN - TAIPEI, la Hotel Santos 4*, loc in camera dubla, cu mic dejun inclus
 • 2 nopti cazare in FILIPINE - MANILA, la Hotel Armada 4*, loc in camera dubla, cu mic dejun inclus
 • 7 nopti cazare in FILIPINE - BORACAY, la Hotel Henann Regency resort&Spa 4*, loc in camera dubla deluxe, cu mic dejun inclus
 • transport avion Bucuresti - Taipei, zbor cu o escala
 • transport avion Taipei - Manila, zbor direct
 • transport avion Manila - Caticlan (Boracay) - Manila, zbor direct
 • transport avion Manila - Bucuresti, zbor cu o escala
 • taxe de aeroport
 • transfer aeroport-hotel-aeroport in Taipei
 • transfer aeroport-hotel-aeroport in Manila
 • transfer aeroport-hotel-aeroport in Boracay

PACHETUL NU INCLUDE:

 • asigurare medicala si storno
 • esxcursii optionale
 • taxe locale

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0755 013 981 - 0755 195 555  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!