Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Sejur 11 zile in Sydney si Fiji

* de la 2,749€

Sezon 2019

Sejur 10 nopti in perioada
Tip de camera
Tip de masa
Avion
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Grad minim de ocupare: 2 adulti)

Rezerva Cerere oferta

Sydney este capitala Noii Galii de Sud. Cu o populaţie de peste 4,1 milioane de locuitori, este cel mai mare oraş din Australia. Este de asemenea cea mai veche aşezare colonizată de europeni din Australia, fiind fondat ca o colonie britanică în 1788. Sydney este situat pe malul unuia dintre cele mai frumoase golfuri din lume, cu un port natural minunat, pe care navigatorul britanic James Cook l-a botezat, în 1770, Port Jackson. Sydney deține recordul superlativelor în Australia: este cel mai mare oraș, cel mai mare centru industrial, cultural și financiar, cel mai mare port, cel mai mare nod de comunicație.

Din punct de vedere geografic, orasul se intinde in doua regiuni: Campia Cumberland (o regiune relativ plata, aflata la sud veste de port) si platoul Hornsby (un platou de nisip, aflat la nord de port). Orasul impreuna cu suburbiile sale acopera circa 12.400 kmp, de la Hawkesbury River in partea de nord la terenurile intinse din sud si de la Blue Mountains in vest la Oceanul Pacific in est.

In districtul central de afaceri al Sydney-ului, cladirile publice coloniale si casele cochete cu terase stau alaturi de modernele zgarie-nori precum Sydney Tower, care atinge o inaltime de 305 m. De altfel centrul este Sydney Harbour Bridge, pod care pentru multi ani a constituit simbolul orasului, finalizat in anul 1932, acesta face legatura intre nordul orasului si sudul si estul suburbiilor si a fost la acea data cel mai mare pod format dintr-un arc de cerc, din lume.

Podul a fost eclipsat ca si simbol, odata cu deschiderea in anul 1973 a Sydney Opera House, situata la Bennelong Point, in golful unde se afla un port natural - Port Jackson, aceasta fiind in prezent una dintre cele mai faimoase piese ale arhitecturii moderne din intreaga lume si inscrisa pe lista Patrimoniului Cultural Unesco in anul 2007.

Insulele Fiji pot fi găsite în Pacificul de Sud și sunt de fapt un total de 332 de insule, deși doar o treime dintre acestea sunt locuite. Apele calde aduc sute de mii de turisti in fiecare an din întreaga lume, dar insulele au rezistat dezvoltarii comerciale văzute la alte destinații turistice populare. Aici puteți vedea păduri tropicale, plaje și dealuri frumoase. Între noiembrie și aprilie ati putea întâlni furtuna ciclonica ocazional, dar temperaturile cresc între lunile aprilie și august pentru cei care caută soare.

Sunt de fapt nouă grupuri regionale din cadrul Insulelor Fiji. Acestea includ Viti Levu, care este cea mai mare insulă, cu capitala Suva și casa pentru cei mai mulți locuitori. A doua cea mai mare dintre insule este Vanua Levu . In insula Taveuni puteți găsi unele specii de floră și faună rare. Kadavu poate fi găsit la sud de Viti Levu și grupul insular Yasawa este ideal pentru turiști . Insulele mici din Mamanuca sunt, de asemenea, aproape de Viti Levu, dar există, de asemenea, Insulele Lomaiviti și Insulele Lau. În cele din urmă, dacă mergeti la Rotuma veți găsi că este ușor diferită cu un alt popor polinezian care trăieste acolo.

Vizele nu sunt în mod normal necesare pentru locuitorii din țări din Europa, America de Nord și părți ale Asiei. Permisele de vizitatori care sunt valabile timp de patru luni se primesc in mod normal, la sosirea în țară. Oricine are nevoie de viză va trebui să aplice în avans, prin intermediul ambasadei Fiji.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
Tariful include:
3 nopti cazare in Sydney, cu mic dejun inclus
7 nopti cazare in Fiji, cu mic dejun inclus
transport avion Bucuresti - Sydney - Bucuresti, cu Qatar Airways
transport avion Sydeny - Fiji - Sydney, zbor direct
taxe de aeroport
bagaj de cala
transfer aeroport-hotel-aeroport in Sydney
transfer aeroport-hotel-aeroport in Fiji
asigurare storno si medicala
 
Nu sunt incluse:
taxa de viza Australia
excursii optionale
taxe locale

Variante de cazare propuse:
* Hotel Holiday Inn Potts Point 4* + Hotel Sonaisali Island 4*
** Hotel Pullman Hyde Park 5* + Hotel Sheraton Fiji Resort 5*

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0755 013 981 - 0755 195 555  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!