Coș Produse

 • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Sejur 11 zile in Seychelles | Destinatii multiple

* de la 2,379€

Sezon 2019

Sejur 10 nopti in perioada
Tip de camera
Tip de masa
Avion
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Grad minim de ocupare: 2 adulti)

Rezerva Cerere oferta

Situate in vestul Oceanului Indian intre 4 si 10 o la sud de Ecuator sunt Insulele Seychelles. Aceasta destinatie unica de calatorie este renumita pentru frumusetea, linistea si diversitatea, care se deruleaza de la paduri tropicale de smarald pana la apele turcoaze limpezi, in care se gasesc unele dintre cele mai rare specii de flora si fauna de pe pamant. Setarea perfecta pentru o vacanta de vis pe o insula tropicala… plaje renumite si rafinate, formatiuni incredibile de roca, recife de corali uimitoare, munti pitoresti, climat cald pe tot parcursul anului si o gama larga de cazare.

Singurele insule de granit din lume, cele mai vechi insule oceanice din lume, cel mai mare atol de corali din lume si o serie intreaga de atractii, constituie cu siguranta cel mai mare paradis tropical din lume. Seychelles sunt alcatuite din 115 insule granitice si coralice, dintre care 41 constituie cele mai vechi insule de granit de pe pamant, in timp ce alte 74 formeaza atoli de corali si insule exterioare.

Seychelles, una dintre cele mai mici tari din lume, este compusa din doua grupuri principale de insule: grupul Mahe cu peste 40 de insule granitice centrale si montane si un al doilea grup de peste 70 de insule coralice exteriore, plate. Insulele grupului Mahe sunt stancoase si de obicei au o banda ingusta de coasta si o zona centrala de dealuri. Aspectul general al acestor insule, cu vegetatia lor luxurianta tropicala, este cea a gradinilor inalte, cu vedere la plajele alb-argintii si lagarele clare. Cel mai inalt punct din Seychelles, Morne Sechellois (905 de metri), situat pe Mahe, este situat in acest grup de insule muntoase. Insulele coraliene, care se ridica la doar cativa metri deasupra nivelului marii, sunt plane, cu recifele de corali ridicate la diferite stadii de formare. Aceste insule nu beneficiaza de apa potabila si foarte putine au o populatie rezidenta.
Clima este tropical oceanica, cu variatii de temperatura scazute in timpul anului. Temperaturile zilnice cresc pana in jurul valorii de 30o Celsius pe timp de noapte. Precipitatiile variaza foarte mult de la insula la insula; pe Mahe, precipitatiile anuale variaza de la 2.300 mm la nivelul marii pana la 3560 mm pe versantii de munte. Umiditatea este persistent ridicata, dar este ameliorata intr-o oarecare masura in locatii dominate de vanturile predominante din sud-est.

 • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
PACHETUL INCLUDE:
 • 4 nopti cazare in MAHE, la Hotel Coral Strand Smart Choice Collection 3*+, loc in camera dubla mountain view, cu mic dejun inclus
 • 3 nopti cazare in PRASLIN, la Hotel Le Domaine de la Reserve 4*, loc in camera dubla colonial superior, cu mic dejun inclus
 • 3 nopti cazare in LA DIGUE, la Hotel Patratan Village 3*, loc in camera dubla standard, cu mic dejun inclus
 • transport avion Bucuresti - Seychelles - Bucuresti
 • taxe de aeroport
 • transferuri in Mahe, Praslin si La Digue

PACHETUL NU INCLUDE:

 • asigurare medicala si storno
 • esxcursii optionale
 • taxe locale

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0755 013 981 - 0755 195 555  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!