Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Sejur Exotic 11 zile in Panama + Plaja in Costa Rica

* de la 1,978€

Sezon 2019

Sejur 10 nopti in perioada
Tip de camera
Tip de masa
Avion
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Grad minim de ocupare: 2 adulti)

Rezerva Cerere oferta

Panama este un stat din America Centrala, situat pe partea cea mai ingusta a istmului ce uneste cele doua Americi. Se invecineaza la nord-vest cu Costa Rica, la nord cu Marea Caraibilor, la est cu Columbia, iar la sud cu Oceanul Pacific.
Panama are un teritoriu cu forma alungita, vasele trecand din Oceanul Pacific in cel Atlantic si invers prin Canalul Panama. Pe directia est-vest se intinde un lant muntos, cu altitudini reduse, dominat de culmi vulcanice. Restul tarii este format din dealuri inalte si depresiuni de-a lungul raurilor, iar partea estica este acoperita de paduri tropicale.
Pe langa acest teritoriu, Panama mai are si cateva insule, precum arhipelagurile San Blas si Bocas del Toro.
O mare parte a tarii nu este locuita, majoritatea locuitorilor aflandu-se in Panama City (Ciudad de Panama) – capitala si Colon, in regiunea canalului sau pe coasta Pacificului.
Cultura statului Panama este rezultatul fuziunii dintre culturi diferite, care s-au stabilit in tara de-a lungul istoriei sale: spaniole, ameridiene, africane, din vestul Indiei, columbiene, americane, chineze si altele. Aceasta combinatie se regaseste in muzica, gastronomie si arta.
Carnavalurile sunt una dintre principalele festivitati din Panama.
Natura i-a oferit acestei tari o varietate neobisnuita de fructe tropicale, legume si ierburi aromate, pe care localnicii le folosesc in bucatarie, rezultand un amestec unic de influente spaniole, africane si americane native. In Panama City exista numeroase restaurante, la fel ca si in celelalte mari orase, unde va puteti bucura de preparate traditionale.
In mod special, influenta spaniola este prezenta in arhitectura oraselor coloniale, mai ales in cartierul vechi din Panama City si in provinciile centrale ale tarii (ex. Portobelo in provincia Colon).

Costa Rica este bijuteria Americii Centrale, cunoscuta international pentru potentialul sau turistic. O tara care imbina in mod armonios vulcani, litoral, jungla, delta, parcuri nationale spectaculoase, specialitati culinare deosebite si ospitalitatea locuitorilor sai.
Fiind o oaza de liniste si un rai ecoturistic, toti cei care au vizitat Costa Rica au revenit aici convinsi ca este un adevarat paradis al vacantelor.
Pe un teritoriu atat de mic poti avea vacanta pe care ti-o doresti, fie ca este una presarata cu sporturi extreme ca rafting, tiroliana, bunjee jumping sau hiking, fie ca este una in care doresti sa admiri specii unice din flora si fauna locala sau pur si simplu una relaxanta pe o plaja tropicala.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
Pachetul include:
- 3 nopti cazare in PANAMA CITY, la Hotel Doubletree By Hilton Panama City 4*, loc in camera dubla standard, cu mic dejun inclus
- 6 nopti cazare in COSTA RICA, la Hotel Best Western Jaco Beach Resort 4*, loc in camera dubla standard, cu All Inclusive
- transport avion Bucuresti - Panama
- transport avion Panama - Costa Rica (San Jose)
- transport avion Costa Rica (San Jose) - Bucuresti
- taxe de aeroport
- transfer aeroport-hotel-aeroport in Panama City
- transfer aeroport-hotel-aeroport in Costa Rica

Nu sunt incluse:
- asigurare medicala si storno - recomandata
- excursii optionale
- taxe locale

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0755 013 981 - 0755 195 555  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!