Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Sejur Exotic 10 zile in St. Maarten si St. Kitts & Nevis

* de la 2,289€

Sezon 2019

Sejur 10 nopti in perioada
Tip de camera
Tip de masa
Avion
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Grad minim de ocupare: 2 adulti)

Rezerva Cerere oferta

Marea Caraibelor, cu nenumaratele sale insule pitoresti, reprezinta pentru multi dintre noi implinirea unui vis, acela de a cunoaste una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta  unde descoperim alaturi de plajele aurii umbrite de cocotieri, ape cristaline si albastre, o alta lume. O lume plina de contraste, de la hoteluri frumoase si atractii exotice pana la cicloanele tropicale foarte puternice ce pot sa-ti strice intreaga vacanta. Acestea bantuie in zona incepand din luna mai pana in noiembrie. Este bine de retinut aceasta perioada pentru a evita programarea concediilor, taman in perioada cicloanelor.

Apele de o frumusete idilica a Marii Caraibilor sunt strabatute anual de peste 3 milioane de persoane pe puntea vaselor de croaziera.
Peste 100 de milioane de turisti, in principal americani viziteaza anual insulele din Marea Caraibilor.
Uraganele reprezinta principalul pericol ce afecteaza tarile din regiunea Marii Caraibilor,  suprapopularea insulelor, precum si rata ridicata a somajului in randul localnicilor ,  probleme  majore cu care se confrunta tarile adiacente Marii Caraibilor.
Turistii, in general, evita aceste subiecte delicate si se concentreaza mai mult pe frumusetea locurilor.

Marea Caraibilor, cu o supraftaa de 2 milioane de kilometri patrati, apartine de bazinul Oceanului Atlantic.
Situata in America Centrala, Marea Caraibilor este separata la ocean la est si la nord prin arhipelagurile Antilelor Mici si Mari. Marea comunica cu Golful Mexic si Peninsula Yucatan, iar cu Oceanul Indian prin numeroasele stramtori dintre Insulele Antilelor.
De-a lungul coastelor Americii de Sud, dinspre orasul brazilian Recife catre Antile, urmam sperbul curent al Guyanei. El isi continua cursul printre insulele Caraibe sudice Trinidad, Grenada, Saint Vicent si Barbados, dupa care patrunde in Marea Caraibilor, pe care o traverseaza in toata lungimea sa, pentru a-si termina calatoria in Golful Mexic, trecand, mai intai prin Stramtoarea Yukatan.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
Pachetul include:
- 5 nopti cazare in ST. MAARTEN in perioada 18 - 23 ianuarie 2019, loc in camera dubla cu mic dejun inclus
- 5 nopti cazare in ST. KITTS&NEVIS in perioada 23 - 28 ianuarie 2019, loc in camera dubla cu mic dejun inclus
- transport avion Bucuresti - St. Maarten, 18.01.2019
- transport avion St. Maarten - St. kitts&Nevis, 23.01.2019
- transport avion St. Kitts&Nevis - Bucuresti, 28.01.2019
- taxe de aeroport
- transfer aeroport-hotel-aeroport in St. Maarten
- transfer aeroport-hotel-aeroport in St. Kitts&Nevis

Nu sunt incluse:
- asigurare medicala si storno
- excursii optionale
- taxe locale
- Viza St. kitts&Nevis (Se cere viza prin Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord la Bucuresti.)

Variante de cazare propuse:
* Hotel Le Beach Marigot 4* (St Maarten) + Hotel Rock Haven Bed&Breakfast 3*+ (St. Kitts&Nevis)
** Hotel Simpson Bay Resort&Marina 4* (St. Maarten) + Hotel St Kitts Marriot Resort&The Royal Beach Casino 4*(St. Kitts&Nevis)

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0755 013 981 - 0755 195 555  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!