Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Sejur Exotic 10 zile in Malaezia

* de la 1,179€

Sezon 2019

Sejur 9 nopti in perioada
Tip de camera
Tip de masa
Avion
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Grad minim de ocupare: 2 adulti)

Rezerva Cerere oferta

Malaezia este o destinatie exotica cu peisaje deosebite, un paradis al relaxarii, o alegere minunata pentru o vacanta de vis. Aici poti intalni insule salbatice, poti petrece un sejur de neuitat intr-un resort luxuriant, poti face safari in parcurile nationale pentru a vedea rinoceri si tigri, sau poti face trekking in jungla pentru a observa urangutanii si maimutele Proboscis.

Malaezia, una dintre cele mai bogate tari din Asia de Sud, ofera o diversitate in cultura si peisaje. De la zgarie-nori stralucitori din hiper-modernele orase malaeziene pana la padurile virgine din interiorului tarii, Malaezia ilustreaza Asia de Sud, in toata diversitatea sa. Tara este un mozaic cultural al comunitatilor malay, chinezesti, indiene si al triburilor indigene, dar si religios prin adoptarea credintelor budiste si hinduse cu mult inainte ca negustorii arabi sa introduca islamismul.

Nu rata Turnurile Petronas din Kuala Lumpur. Viziteaza pesterile Batu, un loc impresionant aflat in apropiere de Kuala Lumpur. Relaxeaza-te pe plajele din Arhipelagul Langkawi sau Perhentian. Fa o excursie pe plantatiile de ceai din Cameron Highlands. Descopera Parcul National Taman Negara ce gazduieste o multime de specii de animale dintre cele mai diverse, precum tigrul malaezian. Exploreaza una dintre cele mai vechi paduri tropicale din lume, Complexul Belum-Temengor. Nu rata o un tur al Insulei Penang si a resedintei sale administrative - orasul Georgetown. Observa testoasele in Insula Selingan. Fa trekking si tur pe platformele suspendate in Parcul National Kota Kinabalu. Observa Raflessia (cea mai mare floare din lume) in statele Sabah, Sarawak dar si Belum.

Ca in orice tara musulmana, este preferabil sa aveti o tinuta decenta, in special daca vizitati zonele rurale: pantaloni/fuste lungi si umerii acoperiti. In zonele mai cosmopolite, precum Kuala Lumpur, obiceiurile vestimentare sunt mult mai libertine. In Malaezia exista hoteluri de diferite standarde in majoritatea oraselor turistice. Standardele si serviciile oferite clientilor difera, de multe ori, de la o zona la alta.
  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
TARIFELE INCLUD:
- 3 nopti cazare in Kuala Lumpur, cu mic dejun inclus
- 6 nopti cazare in Insula Langawi, cu mic dejun inclus
- transport avion Bucuresti/Budapesta - Kuala Lumpur - Bucuresti/Budapesta, cu Qatar Airways
- transport avion Kuala Lumpur - Langkawi - Kuala Lumpur, zbor direct
- taxe de aeroport
- bagaj de cala
- transferuri aeroport-hotel-aeroport in Kuala Lumpur and Langawi
- asiguare storno si medicala
 
NU SUNT INCLUSE:
- excursii oprionale
- taxe locale
- alte cheltuieli

Unitati de cazare propuse:

 * Hotel Silka Maytower Kuala Lumpur 4* (camera standard) + Hotel Century Langawi Beach Resort 4* (camera superior)
**Hotel Swiss Garden 4* Kuala Lumpur (camera deluxe) + Hotel Bella Vista Waterfront Resort&Spa 4* (camera deluxe)
***Hotel Concorde Kuala Lumpur 4* (camera standard) + Hotel Berjaya Langawi Resort 4* (Casuta)


*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0755 013 981 - 0755 195 555  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!