Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Sejur Exotic 10 zile in Madagascar: Antananarivo + Plaja in Nosy Be

* de la 2,589€

Sezon 2019

Sejur 9 nopti in perioada
Tip de camera
Tip de masa
Avion
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Grad minim de ocupare: 2 adulti)

Rezerva Cerere oferta

Madagascar, sau Republica Madagascar (sau Republica Malgașă), este o națiune care se găsește pe una dintre cele mai mari insule din Oceanul Indian, cea de-a patra ca mărime din lume,  în largul coastei din sud-estul Africii.
Arheologii spun că această insulă s-ar fi rupt de Africa într-un cutremur catastrofal undeva în primele zile ale genesei pământului.
Primii oameni au ajuns pe Madagascar aproximativ acum 2.000 de ani în urmă, fiind la origine austronezieni - indonezieni și malaezieni - ce au străbătut Oceanul indian pe canoe, de-a lungul țărmurilor. Ei au trebuit să străbată tărmurile Indiei, Arabiei și ale Africii ca să ajungă în această insulă.
Noii veniți au fost întâmpinați pe insulă de păduri tropicale dense si o abundență de animale sălbatice – niște maimuțe ciudate - cunoscute sub numele de lemurieni, hipopotami pitici, broaște testoase gigant, păsări înalte de aproape 5 metri – păsări elefanți - (ale căror ouă enorme se mai găsesc azi în grădina zoologică din Madagascar), precum și peste 100 de alte specii exotice de animale care nu se mai găsesc nicăieri altundeva pe pământ.
Din păcate, multe dintre aceste specii de animale au fost vînate de oameni și nu mai există sau sunt pe cale de dispariție.


  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
Pachetul include:
2 nopti cazare in Antanarivo, cu mic dejun inclus
7 nopti cazare in Nosy Be, cu demipensiune inclusa
transport avion Bucuresti-Antananarivo-Bucuresti
transport avion Antananarivo - Nosy Be - Antananarivo
taxe de aeroport
transferuri aeroport-hotel-aeroport in Antananarivi si in Nosy Be

Nu sunt incluse:
asigurare medicala si storno - recomandata
excursii optionale
taxa de viza
taxe locale

Variante de cazare propuse:
* Palissandre Hotel&Spa 3* (Antanarivo) + Hotel Arc en Ciel 3* (Nosy Be)  
** Hotel Carlton 5* (Antananarivo) + Nosy Be Hotel&Spa

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0755 013 981 - 0755 195 555  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!