Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Sejur Exotic 10 zile in Kenya: Safari si plaja in Mombasa

* de la 2,432€

Sezon 2019

Sejur 10 nopti in perioada
Tip de camera
Tip de masa
Avion
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Grad minim de ocupare: 2 adulti)

Rezerva Cerere oferta

Kenya este o tara situata in partea de est a Africii, avand capitala la Nairobi. Se invecineaza cu Etioptia la nord, Somalia la est, Tanzania la sud, Uganda la vest si Sudanul de Sud la nord-vest, iar in sud-est este marginita de Oceanul Indian.
Numele tarii provine de la muntele vulcanic Kenya, care are o inaltime de 5199 m. Varful sau, acoperit cu zapada si gheturi, este situat aproape exact pe ecuator.
Regiunile nordice sunt dominate de vaste savane semidesertice, acoperite cu tufisuri de maracini, care devin covoare de flori aproape imediat dupa caderea ploilor sporadice.
In triunghiul format de Kenya, Tanzania si Uganda, Kenya detine o mica portiune din Lacul Victoria.
Valea Marelui Rift este una dintre cele mai impresionante regiuni tectonice din lume. Ea porneste din sus, spre nord, din Mozambic, trece prin estul Africii, de-a curmezisul Riftului Iordanian, ajungand pana in Turcia. Un sir de lacuri (Magdi, Naivasha, Naikuru, Baringo, Turkana) urmeaza linia faliei. Lacul Turkana, din nord, este cel mai mare lac care nu seaca din Valea Marelui Rift, avand o suprafata de 6405 km². Unele lacuri arata ca niste nori de culoare roz atunci cand pasarile flamingo vin acolo pentru a se hrani si inmulti.
De-a lungul liniei de coasta, recifele de corali protejeaza cu nisip fin de valurile tumultoase ale oceanului.
In Kenya au fost descoperite aproximativ 10000 de plante native. In plus, in perioada coloniala au fost introduse multe plante ornamentale.
In zonele inalte, cu precipitatii abundente, se mai gasesc urme ale vechilor paduri tropicale si savanelor umede.
  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
Pachetul include:

- 2 nopti cazare in Mombasa, la Hotel Diani Reef Beach Resort&Spa 4*+, loc in camera dubla standard garden view, cu demipensiune

- 3 nopti Safari Tsavo&Amboseli, conform program

- 5 nopti cazare in Mombasa la Hotel Leopard Beach Resort&Spa 4*+, loc in camera dubla standard garden view, cu demipensiune

- transport avion Bucuresti - Mombasa - Bucuresti

- transferuri aeroport-hoteluri-aeroport


Nu sunt incluse:

- asigurare medicala

- alte excursii optionale

- viza pentru Kenya

- vaccinuri

Programul Tsavo& Amboseli include:

  • 3 nopti cazare in lodge-urile mentionate in oferta
  • 3 x mic dejun, 4 x pranz, 3 x cina
  • transfer aeroport - hotel - aeroport
  • circuit cu safari bus
  • intrarile in parcuri
  • ghid vorbitor de limba engleza
  • asistenta ”Flying Doctor”

Ziua 1: MOMBASA -TSAVO EST (280 km)

Pornire de la hotelul de pe plaja (la ora 6 de pe coasta de sud, la 7:30 de pe coasta de nord) sau de la aeroportul Mombasa (aprox ora 8). Drum prin Voi catre Parcul National Tsavo Est, pranz in Ndololo Camp. Prima ocazie de observare a animalelor pe drumul catre Voi Wildlife Lodge 3*, situat pe malul raului Tsavo. Innoptare. (pranz, cina)


Ziua 2: PARCUL NATIONAL TSAVO EST – PARCUL NATIONAL AMBOSELI (135 km)

Vei lasa in urma Parcul National Tsavo Est si vei porni catre Parcul National Amboseli, la poalele muntilor Kilimanjaro. Vei ajunge la Ol Tukai Lodge 4*Superior la pranz. Dupa amiaza tur de observare a animalelor. Seara retur la lodge pentru cazare (mic dejun, pranz, cina)


Ziua 3: PARCUL NATIONAL AMBOSELI – PARCUL NATIONAL TSAVO VEST (155 km)

Pornire matinala. De-a lungul campurilor de lava Shetani vei ajunge in Parcul National Tsavo Vest. Pranz si cazare la Severin Safari Camp 4*, dupa amiaza drum de observare in Parc. Vizita la Izvoarele Mzima, de unde izvoraste raul Tsavo. (mic dejun, pranz, cina)


Ziua 4: PARCUL NATIONAL TSAVO VEST – MOMBASA (275 km)

Drum de observare matinala in Parc cu mic dejun ulterior in Lodge. Intoarcere la Mombasa prin Voi. Pranz in Voi Wildlife Lodge. Prin desertul Taru si Mariakani ajungi la Mombasa. Sfarsitul excursiei seara in hotelurile de pe plaja Mombasei. (mic dejun, pranz)