Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Sejur 07 zile in Toronto, Canada

* de la 1,873€

09 - 15 septembrie 2019

Hotel: *
Perioada: *
Tip de masa *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

O NOUA DESTINATIE - UN VIS IMPLINIT: Canada - Toronto by ACTIVTOURS
#ACTIVTOURS va trimite intr-o calatorie unica, SEJUR 6 NOPTI, ZBOR DIRECT


PRETUL INCLUDE:

zbor direct Bucuresti - Toronto - Bucuresti
cazare 6 nopti in perioada 09 - 15 septembrie 2019 in camera DBL / 6 nopti / persoana
activitati:
EXCURSIE DE 1 ZI LA CASCADA NIAGARA
1 Croaziera de 1 ora in jurul orasului Toronto si al insulelor sale
*TUR AL ORASULUI cu BUS TURISTIC HOP-ON HOP-OFF valabil 2 zile/48 h ore (limbi EN/FR/IT/ES/DE) doar pentru cei care se inscriu cf. *BONUS EXTRA

PRETUL NU INCLUDE:
asigurare medicala si de calatorie
taxele locale/taxa hoteliera/taxa de oras
alte excursii si activitati optionale (va putem sugera + prezenta/achizitiona extra, la cererea Dvs.)
intrari la muzee si obiective turistice, alte cheltuieli.


NOTA: Prezenta oferta este limitata si se supune unor reguli speciale de rezervare si confirmare! Preturile comunicate sunt valabile in limita locurilor disponibile si se supun regulii PRIMUL VENIT, PRIMUL SERVIT!

Bonusul EXTRA este conditionat de rezervarea unui pachet, cu incheierea contractului de servicii + achitarea unui avans de 50% din valoarea totala, pana la 15.07.2019.

La cererea Dvs., putem reconfigura pachetul si pe alte perioade/tipuri de camere/persoane, alte locatii/hoteluri si alte activitati optionale, cu recalcularea preturilor.

Din 2003, NOI STIM CA VACANTA DUMNEAVOASTRA ESTE IMPORTANTA, EXISTAM PRIN si PENTRU DUMNEAVOASTRA, TURISTII SI PARTENERII NOSTRI!


*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau 0755 195555 - incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!
  • Perioada 09 - 15 septembrie 2019

Scrie o recenzie