Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Safari in Serengeti Park + plaja in Zanzibar

* de la 3,135€

Sezon 2019

Sejur 7 nopti in perioada
Tip de camera
Tip de masa
Avion
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Grad minim de ocupare: 2 adulti)

Rezerva Cerere oferta

Itinerariu

Ziua 1.
ARUSHA - PARCUL NATIONAL LACUL MANYARA (130 km)
Intalnirea cu ghidul local se face dimineata la hotelul Arusha. Dupa un briefing scurt te vei indrepta spre parcul national lacul Manyara - "cel mai frumos lac din Africa", asa cum a fost descris de catre faimosul scriitor Ernest Hemingway. Pe suprafata sa de 200 de km2 vei putea vedea hipopotami, elefanti, girafe, lei cocotati in arbori de acacia si peste 300 de specii de pasari migratoare care includ vulturi cu creasta lunga si pasari flamingo. La incheierea programului vei fi transferat la hotel, unde vei servi si pranzul. Dupa-amiaza ti-o vei putea petrece dupa bunul plac
Cazare la: Manyara Serena Lodge 3*
Mese incluse: pranz si cina.

Ziua 2. PARCUL NATIONAL LACUL MANYARA - PARCUL NATIONAL SERENGETI (175 km)
In aceasta zi te vei indrepta spre parcul Serengeti - cel mai important parc de animale din Tanzania. Pe traseu vei vizita situl arheologic Olduvai Gorge – cheile unde au fost descoperite cele mai vechi oase de hominizi. La sfarsitul zilei vei fi cazat la hotel.
Cazare la: Serengeti Sopa Lodge 3*
Mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

Ziua 3. PARCUL NATIONAL SERENGETI
Aceasta zi este rezervata in exclusivitate explorarii parcului Serengeti, unde cu putin noroc, vei intalni si vedea de aproape cele mai renumite animale ale Africii – “The Big 5” – elefantul, rinocerul, bivolul, leopardul si leul.
Cazare la: Serengeti Sopa Lodge 3*
Mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

Ziua 4. PARCUL NATIONAL SERENGETI - CRATERUL NGORONGORO (175 km)
Inainte de micul dejun vei face o excursie in salbaticia parcului Serengeti. Dupa micul dejun, circuitul va continua in directia craterului Ngorongoro. Aici vei fi cazat la Ngorongoro Sopa Lodge 3*+. La orele dupa-amiezii vei fi condus in interiorul craterului, unde pe o suprafata relativ mica vei putea vedea numeroase animale salbatice si admira peisajul superb.
Cazare la: Ngorongoro Sopa Lodge 3*
Mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

Ziua 5. CRATERUL NGORONGORO – TARANGIRE NATIONAL PARK (208 km)
Dupa micul dejun te vei indrepta catre parcul national Tarangire, situat central intr-o zona de campie la 1100 metri altitudine. Parcul Tarangire este considerat al doilea parc ca importanta din Tanzania, dupa Serengeti, datorita bogatiei si diversitatii faunei sale. Ajuns la hotel, vei servi pranzul apoi vei explora parcul acompaniat de ghid. La sfarsitul zilei te vei intoarce la hotel.
Cazare la: Tarangire Sopa Lodge 3*
Mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

Ziua 6. PARCUL NATIONAL TARANGIRE - ARUSHA (130 km)
Dupa micul dejun vei fi condus spre Arusha. Pranzul il vei servi pe traseu la un restaurant local. Dupa aceasta vei fi transferat la aeroport.
Mese incluse: mic dejun si pranz.

Tanzania
, oficial Republica Unita a Tanzaniei, este o tara in estul Africii care este marginita de Kenya si Uganda in nord, Ruanda, Burundi si Republica Democrata Congo in vest si Zambia, Malawi si Mozambic in sud. In partea de est este marginita de Oceanul Indian. Denumirea tarii provine de la combinatia dintre Tanganika, care este teritoriul principal, si Zanzibar, tarmul arhipelagului. Cele doua foste colonii britanice unite in 1964, au format Republica Unita Tanganika si Zanzibar, care in acelasi an a fost redenumita Republica Unita a Tanzaniei. In 1996 oficialitatile guvernamentale au fost transferate din Dar es Salaam la Dodoma, care a devenit astfel capitala politica a tarii. Insa, Dar es Salaam ramane principalul centru comercial.

Relieful Tanzaniei este muntos in nord-est, acolo unde este situat Muntele Kilimanjaro, cel mai inalt varf din Africa. La nord si vest se gasesc Marile Lacuri, Lacul Victoria (cel mai mare lac din Africa) si Lacul Tanganika (cel mai adanc lac din Africa, cunoscut pentru speciile unice de peste). Centrul Tanzaniei cuprinde un larg platou cu campii si teren arabil. Tanzania are multe parcuri intinse si importante din punct de vedere ecologic, cu fauna salbatica, incluzand faimosul parc National Ngorongoro Crater, Parcul Serengeti in nord, Parcul National Mikiumi si Selous Game Reserve in sud. Parcul National Gombe, situat in vest, este cunoscut ca locul unde Dr. Jane Goodall studiaza comportamentul cimpanzeilor.

Platourile sunt acoperite de savane vaste, uscate, partial cu o vegetatie asemanatoare ierbii si de palcuri de copaci, ca si de tufisuri tepoase. Acacia, avand coroana caracteristica sub forma de umbrela, este marca a savanei, alaturi de faimosul baobab, care s-a adaptat climatului secetos. In timpul sezonului ploios savana uscata se transforma intr-un peisaj inverzit, in plina inflorire. Padurea uscata este situata in vestul si sudul Tanzaniei, caracterizata de un climat secetos. Ea face loc treptat densei paduri tropicale umede de pe versanti. Coasta este acoperita de mangrove, mai ales la gurile raurilor. In afara de acestea, zona este dominata de palmieri care produc nuci de cocos si de plantatii de acaju si de sisal.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
PACHETUL INCLUDE:

- 1 noapte de cazare in Arusha, la Hotel Premier Palace 3* (sau similar) cu mic dejun (se impune aceasta noapte de cazare intermediara, dat fiind orarul de zbor si pentru a va odihni inainte de a incepe circuitul)
- 5 nopti SAFARI in Serengeti Pak, conform program
- 2 nopti cazare in Zanzibar, la Hotel Karafuu Beach Resort&Spa 3*, loc in camera dubla standard garden view cu demipensiune
- transport avion Bucuresti - Kilimanjaro, cu Air France
- transport avion Kilimanjaro - Zanzibar, zbor direct
- transport avion Zanzibar - Bucuresti, cu Air France
- transferuri in Arusha si in Zanzibar , aeroport-hotel-aeroprot


Pretul nu include:

- asigurare medicala si storno - recomandata
- taxa de viza
- taxe locale


PROGRAM SAFARI SERENGETI PARK:

Descoperiti fascinanta lume a animalelor salbatice intr-un circuit safari care va dezvaluie cele mai frumoase locuri parcuri din Tanzania: Serengeti - cel mai mare si mai important parc al Tanzaniei, Lacul Manyara - locul ideal pentru pasionatii de pasari si nu in ultimul rand cel mai mare crater al lumii, declarat patrimoniu UNESCO - Ngorongoro.


Briefing

Ziua 1 - Arusha - Parcul National Lacul Manyara
Ziua 2 - Parcul National Lacul Manyara - Parcul National Serengeti
Ziua 3 - Parcul National Serengeti
Ziua 4 - Parcul National Serengeti - Craterul Ngorongoro
Ziua 5 - Craterul Ngorongoro - Parcul National Tarangire
Ziua 6 - Parcul National Tarangire - Arusha

Pretul include
5 nopti cazare in hoteluri de 3*
5 x mic dejun, 6 x pranz, 5 x cina
transfer pe parcursul circuitului in autoturisme de teren
ghid vorbitor de limba engleza
intrarile in parcuri si rezervatii

Pretul nu include
biletul de avion
transferul de la hotelul din Arusha la locul de intalnire cu ghidul