Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Safari 8 zile in Zambia

* de la 2,149€

15 - 23 ianuarie 2019

Perioada: *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

PACHETUL INCLUDE:
 
- 7 nopti cazare in Livingstone, la Hotel Royal Olympia Lodges&Safaris Livingstone 3* cu mic dejun inclus, in perioada 16 - 23 ianuarie 2019
- Excursie optionala: Game Drive in Mosi O Tunya National Park:
Se pleaca de la de hotel/ lodge din orașul Livingstone la 06:30 și 15:30. Safari durează 3 ore și se merge de-a lungul râului Zambezi. Parcul național Mosi O Tunya se intinde pe o suprafata de 66 km. Este cel mai mic dintre parcurile naționale din Zambia și aici se afla rinocerii albi din Zambia. Animalele văzute in timpul excursiei sunt elefanți, bivoli, zebre, Kudu și multe altele.
 
- Excursie Optionala de 1 zi:  Safari in Chobe National Park (Botswana):
Aceasta este o excursie de o zi, safari în Parcul Național Chobe din Botswana, unde se ajunge din orașul Livingstone in aproximativ o oră. Veti fi condusi la granița dintre Zambia și Botswana, unde ghidul dvs. vă va ajuta cu formalitățile de frontieră. Mai târziu, veti fi transferati pe un feribot peste râul Zambezi. Trecerea râului este de aproximativ 5 minute. Excrursia include safari pe râu, masa de prânz la o cabană și vanatoare. Parcul național Chobe găzduiește elefanți, lei, bivoli și multe alte specii de vânat și de păsări. După tur, transferurile sunt oferite înapoi la cazare.
 
Excursia optionala: Victoria Falls Tour
Orice vizită în Africa de Sud nu ar fi completă fără o ședere în Livingstone pentru a vedea maiestuoasele cascade din Victoria și a experimenta activitățile palpitante de aici. Cascadele sunt descrise în mod obișnuit ca fiind una dintre cele șapte minuni naturale ale lumii, iar Zambia se mândrește cu unele dintre cele mai spectaculoase vederi. Pentru a descoperi cum s-au format cascadele și ce obiceiuri și tradiții locale le înconjoară, merită să faceți un tur cu ghid.
 
- Transport avion Bucuresti - Livingstone - Bucuresti
- Taxe de aeroport + Bagaj de cala
 
 
NU SUNT INCLUSE:
 
- transfer aeroport-hotel-aeroport
- Alte excursii optionale in Livingstone - la cerere, putem oferi urmatoarele excursii : Livingstone City Tour; Mukuni Village Tour; Zambezi River Cruise
- Asigurare medicala si Storno
- Taxe locale
  • Perioada 15 - 23 ianuarie 2019

Scrie o recenzie