Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate


NOTA INFORMATIVĂ PRIVIND PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

SC GROUP G4 PROMOTION SRL – ACTIV TOURS&TRAVELS

- Nr. Reg. Operatori de Date cu Caracter Personal: 16760

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protectia vieții private în sectorul comunicațiilor electronice S.C. GROUP G4 PROMOTION S.R.L, cu sediul în Pitești, B-dul Republicii, Nr. 40, Bl. 1(IRTA), Sc. A, Ap. 4, Parter, județul Argeș, reprezentată prin Nicolescu Carmen - Administrator are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră, ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: promovarea de servicii și produse adresate direct clienților persoane fizice și promovării ofertelor prin mijloace de marketing direct: poștă electronică/e-mail, portaluri specializate.

Sunteți obligat(ă) să furnizați datele personale, acestea fiind necesare procesării solicitării Dumneavoastră cu privire la rezervarea de servicii turistice, obiectul activității noastre. Refuzul dvs. determină imposibilitatea concretizării serviciului solicitat.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai următorilor destinatari: SC GROUP G4 PROMOTION SRL - DEPARTAMENTUL REZERVĂRI / FACTURARE

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției. Totodata, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitati ștergerea datelor(*). Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată, către societatea noastraS.C. GROUP G4 PROMOTION S.R.L, cu sediul in Pitești, B-dul Republicii, Nr. 40, Bl. 1(IRTA), Sc. A, Ap. 4, Parter, județul Argeș, Tel./Fax 0348439132, e-mail: info@activtours.ro

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Nota: (*) orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziție poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare și fiscale, de poliție, justiție, securitate socială). Prin urmare, aceasta mențiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit și fără nici o justificare, la prelucrările datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

SC GROUP G4 PROMOTION SRL, caruia ii apartine site-ul www.ofertadevacanta.ro, este operator de date cu caracter personal nr. 16760.

Echipa ofertadevacanta.ro se straduieste sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor site-ului. Ne propunem sa va oferim dumneavoastra, utilizatorilor site-ului, o experienta online sigura, care sa nu va afecteze in mod negativ viata personala. In acest sens, depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere. Suntem 100% impotriva spam-urilor.

Aria de acoperire a securitatii datelor cu caracter personal si a politicii `cookie`

Acordul de confidentialitate privind politica securitatii datelor personale acopera modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal care va pot identifica cand utilizati site-ul ofertadevacanta.ro (si toate sub-brandurile acestuia existente in momentul incheierii acestui acord precum si cele viitoare). De asemenea, se au in vedere si datele persoanelor juridice, partenere sau nu, care utilizeaza site-urile ofertadevacanta.ro. Acest acord de confidentialitate furnizeaza informatii referitoare la `cookie`, utilizarea lor de catre terti si modul de dezactivare.

Informatii generale colectate de ofertadevacanta.ro

In momentul inregistrarii pe site-ul ofertadevacanta.ro, prin crearea unui cont, prin accesarea, comandarea sau achizitionarea diferitelor servicii si produse ofertadevacanta.ro, ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, ofertadevacanta.ro va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.

In unele zone ale site-ului, ofertadevacanta.ro va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dvs, adresa, adresa de e-mail, telefon, numarul cardului de credit, informatii de contact, informatii in vederea facturarii serviciilor ofertadevacanta.ro si alte informatii prin care va pot identifica. In alte zone ale site-urilor noastre, ofertadevacanta.ro colecteaza sau poate sa colecteze informatii demografice care nu va pot identifica, cum ar fi: codul postal, varsta, sexul, interesele dvs. Uneori colectam sau putem colecta o combinatie intre cele doua tipuri de informatii.

Crearea contului dvs pe site-ul nostru si abonarea la serviciile noastre ne faciliteaza accesul la datele dvs cu caracter personal. ofertadevacanta.ro primeste, de asemenea, si inregistreaza pe serverele sale informatii referitoare la adresa IP si informatiile cookie a site-ului solicitat de dvs.

ofertadevacanta.ro utilizeaza informatia stocata - detaliile furnizate de dvs la inregistrare si activitatea desfasurata pe site-ul nostru - in scopul de a facilita accesul la acest site, de a imbunatati anumite produse si servicii si pentru a va informa referitor la ultimele produse si servicii de care sunteti interesat.

Pentru utilizatorii care au facut rezervari pe www.ofertadevacanta.ro sau au creat un cont pe site si doresc sa nu mai primeasca informari pe adresa de email sau telefonic, este necesara trimiterea unui email la adresa info@ofertadevacanta.ro (fara spatii) cu titlul “Dezabonare comunicari ofertadevacanta.ro” iar datele dvs. vor fi sterse din sistem.

Pentru utilizatorii abonati la newsletter, dezabonarea se poate face direct din ultimul newsletter primit pe adresa de email stocata de ofertadevacanta.ro. Dezabonarea se face automat.

Pentru utilizatorii abonati la alertele de tarif, dezabonarea se poate face direct din ultimul email primit pe adresa stocata de ofertadevacanta.ro. Dezabonarea se face automat.

Afisarea datelor personale in spatiile/domeniile publice ale ofertadevacanta.ro

Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice apartinand ofertadevacanta.ro, cum ar fi forum-uri, chat-uri, liste de discutii, blog-uri (existente sau viitoare) pot fi copiate si stocate de catre terti asupra carora ofertadevacanta.ro nu are nici un control. Noi nu suntem responsabili pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice apartinand ofertadevacanta.ro

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre ofertadevacanta.ro

Noi utilizam informatiile stranse de pe site-urile ofertadevacanta.ro, indiferent daca sunt date personale , demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. La inregistrarea in cont, v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-urilor web, noilor oportunitati oferite de Vola.ro si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dvs precum si newslettere cu informatii utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre ofertadevacanta.ro este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. ofertadevacanta.ro si terte parti (inclusiv Google) afiseaza anunturile ofertadevacanta.ro pe paginile web vizitate. Furnizorii terta parte, inclusiv Google, utilizeaza module cookie pentru a difuza anunturi pe baza vizitelor anterioare ale unui utilizator pe site-ul web www.ofertadevacanta.ro

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

ofertadevacanta.ro nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal. ofertadevacanta.ro poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

- Cu acordul dvs.;

- Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs. - in cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de pe site-ul ofertadevacanta.ro, doar in masura in care este necesara asistenta lor. Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:

(a) e prevazut intr-o dispozitie legala;

(b) protejeaza drepturile companiei ofertadevacanta.ro sau ale companiilor afiliate;

(c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;

(d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;

(e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.

- in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de ofertadevacanta.ro, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;

- in cazul in care ofertadevacanta.ro fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie, iar baza de date e transferata noului operator.

- in cazul in care ofertadevacanta.ro devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul, baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus, veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-urile ofertadevacanta.ro

Dreptul dvs. de a va modifica si stege datele dvs. detinute de operator

ofertadevacanta.ro confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dvs. de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspecte de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea, puteti sa solicitati operatorului stergerea datelor dvs. oricand. Utilizatorii pot dezactiva folosirea modulelor cookie de către Google, accesând pagina de dezactivare a modulului cookie de publicitate Google sau accesand pagina de dezactivare Network Advertising Initiative.

Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor, contul dvs. este protejat de parola; ofertadevacanta.ro face toate eforturile necesare si foloseste ultimile tehnologii disponibile pentru a asigura protectia si securitatea datelor.

Cookies

Pentru a va oferi o navigare cat mai fluida pe site-urile ofertadevacanta.ro, folosim o facilitate a browserului Internet numita `cookie`. Cookies sunt fisiere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza pe hard-diskul utilizatorului. Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele si preferintele, pentru a monitoriza parcursuri pe site, si pentru a personaliza paginile in functie de vizitator. Aveti optiunea de a seta browserul astfel incat sa respinga cookies. In acest caz insa, va exista un impact negativ asupra navigarii pe site-ul nostru.

Feedback

ofertadevacanta.ro ofera posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca vom considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe e-mail.

Va multumim ca folositi serviciile ofertadevacanta.ro. Va asiguram ca vom depune tot efortul pentru a va oferi intotdeauna cele mai bune servicii.

@ACTIV EVENTURIA M2015 02754 nu garanteaza acuratetea si integritatea materialelor sau serviciilor de pe acest site. Se pot face schimbari in materialele si serviciile din acest site, sau in produsele si preturile descrise, oricand fara anunt in prealabil. Materialele si serviciile din acest site ar putea sa nu mai fie actuale, iar @ACTIV EVENTURIA M2015 02754 nu se obliga sa actualizeze materialele si serviciile continute de acest site, decat in urma unei adrese exprese din partea partenerilor sau a colaboratorilor acestui site.

@ACTIV EVENTURIA by ACTIV TOURS & TRAVELS este Marca Inregistrata cu nr. M 2015 02754 / 23.04.2015. Informatiile continute in acest website sunt sub protectia marcii - Toate drepturile rezervate @ACTIV EVENTURIA by ACTIV TOURS & TRAVELS.

NOTA BENE: Dreptul de autor si drepturile conexe (cf. Legea 8/1996, revizuita si adaugita la zi)

Intregul conținut al paginilor web/website-urilor activtours.ro // ofertadevacanta.ro, prin conținut intelegandu-se imagini, texte, grafica, inclusiv TEXTUL OFERTEI/PRODUSELOR TURISTICE in forma publicata pe site, pentru care TOUROPERATORUL cedeaza dreptul de utilizare DOAR AGENTIILOR PARTENERE / CARE AU CONTRACT VALABIL CU ACESTA, in favoarea lor, aplicații, link-uri si orice alt continut audio-vizual, cat si imagini, design-ul grafic, codul sursa si orice alte date si informatii apartin @ACTIV EVENTURIA by ACTIV TOURS&TRAVELS, marca inregistrata cu nr. M 2015 02754 / 23.04.2015, parte a SC GROUP G4 PROMOTION SRL, și partenerilor / afiliatilor @ACTIV EVENTURIA. Aceste informatii sunt protejate conform LEGEA nr. 84 din 1998 Privind mărcile şi indicaţiile geografice si legile conexe, precum si conform Legea nr. 8 din 14 martie 1996 privind drepturi de autor şi drepturi conexe, cat si legilor care privesc dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Informatiile publicate pe activtours.ro

Continua