Coș Produse

 • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Pescuit in Insulele Azore

* de la 1,589€

Sezon 2019

Sejur 7 nopti in perioada
Tip de camera
Tip de masa
Avion
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Grad minim de ocupare: 2 adulti)

Rezerva Cerere oferta

La 1500 km de Lisabona şi la 3900 km de ţărmurile estice ale continentului Americii de Nord, se găseşte Arhipelagul Azore compus din nouă insule care, asemenea Madeirei este un teritoriu autonom aparţinând de Portugalia. Insulele Azore sunt acoperite predominant de munţi împăduriţi, clima este blândă, cu unele zone mai ploioase . Pe insula cea mai vestică Flores sunt precipitaţii 300 de zile pe an, pe când clima insulei São Miguel este mult mai blândă, aici numărul zilelor ploioase este de 120. Insulele Azore sunt situate în calea curenţilor reci care vin dinspre Nord şi a celor tropicali care vin dinspre Sud, punctul de întâlnirea a celor doi curenţi este totdeanunea în alt loc, cea ce determină vremea variabilă. Arhipelagul se află printre insulele cel mai tinere ale lumii.
Noi va inivtam aici la o partidă de pescuit, pentru a trăi experiența Insuleleor Azore ca un localnic.

 • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur de minim 2 persoane adulte

 • Hotel Comfort Inn Ponta Delgada 3*

TARIF TOTAL: 1589  euro/persoana/sejur

Pachetul include:

- 7 nopti cazare in camera dubla standard
- masa mic dejun
- 1 zi Pachet Coastal Fishing (pescuit de coasta) / 4 ORE/ zi
- 1 zi Pachet Big Game Fishing (pescuit la mare adancime) / 4 ORE/ zi
- transport avion Bucuresti - Ponta Delgada - Bucuresti cu 1 escala
- taxe de aeroport
- bagaj de cala de 23 kg
- transferuri aeroport-hotel-aeroport

 • Pahetele de PESCUIT includ:

- barca privata
- echipament complet de pescuit
- ghid
- echipaj profesionist
- masa usoara la bord (snacks, sandwiches, pizza, etc)
- bauturi la bord
- licenta de pescuit
- asigurare pentru toti participantii
- instructaj

Nu sunt incluse:
- Pachet la Pescuit pentru 8 ore/zi - se poate asigura la cerere
- Zile suplimentare la pescuit - se pot asigura, la cerere
- asigurare storno si medicala de calatorie
- taxe locale
- excursii optionale


*Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poata fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tariful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate si se supun unor conditii speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, pretul poate suferi modificari, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@ofertadevacanta.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

 1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
 2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
 3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
 4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://ofertadevacanta.ro/parerile-turistilor  
 5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
 6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct. 6: https://ofertadevacanta.ro/termeni-si-conditii_4  
 7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
 8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!