Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Sejur 1 Mai in Vietnam: Ho Chi Minh + Plaja in Da Nang

* de la 1,225€

Sezon 2020

Sejur 10 nopti in perioada
Tip de camera
Tip de masa
Avion
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Grad minim de ocupare: 2 adulti)

Rezerva Cerere oferta

Vietnam, un nume asociat in trecut cu ororile razboiului, a reusit in prezent sa atraga atentia calatorilor. Elegantul Hanoi rivalizeaza cu orasul Ho Chi Minh (inca numit Saigon de locuitori) cu amestecul eclectic de vechi si nou. In ambele orase strazile sunt pline de motociclete si scutere, ducand adesea familii intregi, iar pietele sunt o aglomerare haotica. Insa in afara oraselor peisajul pare ca a ramas blocat in timp. Odata cu zorii zilei, in Delta Mekong soseste si piata plutitoare, cu fructe si legume. Peste tot, campurile verzi de orez se extind la orizont, intrerupte doar de silueta bivolilor de apa si palariile conice ale fermierilor. Muntii inalti din nordul tarii guverneaza peste sate mici, in care viata continua la fel ca acum cateva sute de ani. Femeile inca poarta haina traditionala simpla si foarte feminina - "ao dai", iar in fosta capitala antica Hue veti avea parte de o calatorie in timpul concubinelor si a eunucilor.

Principalele atractii turistice

Golful Halong: aici puteti admira cele 3.000 de insule din calcar ce rasar din Marea Chinei de Sud. Peisajul este ca de poveste, iar multe dintre insule au formatiuni cavernoase bizare si grote.
Peisajul alpin din jurul Sapa: aici se afla cateva triburi, care au pastrat stilul de viata si portul traditional vechi de secole.
Arhitectura din Hue: descoperiti fosta capitala a imparatilor Vietnamului si ramasitele citadelei imperiale. Faceti un tur al mausoleurilor din apropiere, ce apartin unor imparati vietnamezi, printre care Khai Dinh si Tu Duc.
Dalat, o fosta baza coloniala ce aminteste de un oras frantuzesc, cu vile elegante specifice vremurilor. Lacurile romantice si peisajul alpin de aici sunt ca un magnet pentru cuplurile in luna de miere.
Ho Chi Minh, un oras cu ritm frenetic, cu mici temple si cladiri coloniale franceze, umbrite de cladiri inalte, moderne. Vizitati Palatul Reunificarii si Muzeul Ramasitelor de Razboi.
Templul Cao Dai din Tay Ninh; pe drum, treceti prin tunelele de la Cu Chi, de unde Viet Cong a lansat cu succes atacuri impotriva SUA.

Relaxati-va pe plaje precum Vung Tau, la sud-est de Ho Chi Minh sau Nha Trang, unde puteti face scufundari.

Capitala Hanoi, ce pastreaza un aer de eleganta franceza coloniala, are numeroase cladiri cu stucaturi. Plimbati-va prin centrul istoric, un labirint fascinant de magazine mici de arta unde abunda matasea, lemnul, argintul, panza pictata in culori, piete si cafenele.


  • Perioada Sezon 2020

Scrie o recenzie

  
Tariful include:
- 2 nopti cazare in Ho Chi Minh in perioada 26 - 28 aprilie 2020, loc in camera dubla, cu mic dejun inclus
- 7 nopti cazare in Da Nang in perioada 28 aprilie - 05 mai 2020, loc in camera dubla, cu mic dejun inclus
- transport avion Bucuresti - Ho Chi Minh - Bucuresti
- transport avion Ho Chi Minh - Da Nang - Ho Chi Minh, zbor direct
- taxe de aeroport
- bagaj de cala
- transfer aeroport-hotel-aeroport in Ho Chi Minh
- transfer aeroport-hotel-aeroport in Da Nang
- asigurare storno si medicala

Nu sunt incluse:
- taxa de viza
- excursii optionale
- taxe locale

Unitati de cazare propuse:

Hotel The Alcove Library 3* + Sekong Hotel Danang 3*

Hotel Golden Central Saigon 4* + Hotel Diamond Sea 4*

Hotel Novotel Saigon Centre 4* + Hotel Holiday Beach Da Nang 4*

Hotel Eastin Grand Saigon 5* + Hotel The Furama Resort Danang 5*

Hotel Nikko Saigon 5* + Hotel Pullman Danang Beach Resort 5**Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0755 013 981 - 0755 195 555  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!