Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Palace Hotel Saigon 4*

* de la 1,268€

Ho Şi Min, Vietnam

Sejur 7 nopti in perioada
Tip de camera
Tip de masa
Avion
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Grad minim de ocupare: 2 adulti)

Rezerva Cerere oferta

La scurtă distanţă cu maşina de aeroportul internaţional, Palace Hotel Saigon oferă camere cu acces gratuit la internet, piscină pe acoperiş şi servicii de masaj.

Palace Hotel Saigon are o locaţie centrală în oraşul Ho Chi Minh şi este aproape de mai multe magazine. De asemenea, de la hotel se poate ajunge pe jos la Râul Saigon.

Camerele sunt moderne şi au aer condiţionat, TV prin satelit şi baie privată.

Printre facilităţile oferite de Palace Hotel Saigon se numără un spa, o sală de fitness, un birou de turism şi un restaurant, care serveşte un bufet delicios cu preparate orientale şi fructe de mare proaspete.

District 1 este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de pieţe, viaţă de noapte și cumpărături.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
Pretul include
  • bilet de avion dus intors cu plecare din Bucuresti / Budapesta
  • taxele de aeroport
  • transfer aeroport
  • 7 nopti cazare in camera dubla
  • mic dejun
Pretul nu include
  • asigurarea medicala si storno (optionala, dar recomandata)
  • taxa de viza 25 USD/ persoana (se obtine la Ambasada Vietnamului la Bucuresti)
  • excursii optionale

Nota

Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tariful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0755 013 981 - 0755 195 555  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!