Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Thailanda

Descopera cele mai bune oferte vacante exotice in Thailanda. Rezerva vacante exotice in Thailanda si alte destinatii exotice.
Thailanda, cunoscuta si sub numele de Land of Smiles – Tinutul Zambetelor, este o bijuterie a Asiei de Sud-Est. Frumoasele plaje de coasta si insulele exotice, ruinele vechi, templele si culturile unice formeaza baza atractiei turistice a Thailandei. Bangkok, capitala, este fata moderna a sa, cu centre comerciale, cladiri de birouri si restaurante. Dar este, de asemenea, un oras in tranzitie, cu piete in stil vechi si vanzatori de strada, temple istorice si arhitectura traditionala. Vizitatorii care aleg sa petreaca ceva timp in Bangkok vor dori sa vada celebrul Palat Grande si sa viziteze unele dintre cele mai importante temple:Wat Pho, Wat Traimit. Pe amatorii de relaxare ii indemnam sa se indrepte catre coasta de est, unde se gasesc cele mai cunoscute insule: Koh Samui, Koh Pha Ngan si Koh Tao. In apropiere de orasul port Krabi exista multe plaje gata de explorat, precum: Plaja Phra Nang, considerata a fi cea mai frumoasa din intreaga Thailanda, si Plaja Railay din Arhipelagul Railay, Golful Maya, Plaja White Sand din Insula Chang, Plaja Hat Pramong din Insula Lipe. Thailanda de Nord ofera o experienta de calatorie complet diferita: plimbari pe spatele elefantilor prin jungla deasa, orase mici, temple impozante si cultura. Chiang Mai este destinatia majora din nord, alaturi de Chiang Rai. In Golful Thailandei, la sud-est de Bangkok, gasiti orasul maritim Pattaya, cu plaje frumoase, unde vizitatorii pot practica tot felul de sporturi nautice, inclusiv scufundari, insa este renumit pentru viata de noapte tumultoasa.

DIN BANGKOK se poate ajunge/se pot combina sejururile astfel: > Insula Koh Samui (circuit 10 nopti/11 zile); > Insula Phuket (circuit 10 nopti/11 zile); > Insula Krabi (circuit 10 nopti/11 zile); > Insula Pattaya (circuit 10 nopti/11 zile); > Kuala Lumpur >Phuket (circuit 13 nopti/14 zile); >Singapore >Bali (circuit 13 nopti/14 zile)

  • Ordonează după:

Oferta Sejur Exotic Phuket, Thailanda 2019

Plecari din Bucuresti, Cluj-Napoca

* de la 745€ Rezerva

Hotel Kamala Beach Resort 4*

Kamala Beach, Thailanda

* de la 815€ Rezerva

Hotel Bandara Beach Phuket 4*

Panwa Beach, Thailanda

* de la 820€ Rezerva

Hotel Novotel Phuket Vintage Park 4*

Patong Beach, Thailanda

* de la 915€ Rezerva

Hotel Beyond Resort Karon 4*

Karon Beach, Thailanda

* de la 925€ Rezerva

Oferta Sejur Exotic Koh Samui, Thailanda 2019

Plecari din Bucuresti, Budapesta sau Cluj-Napoca

* de la 925€ Rezerva

Hotel Renaissance Phuket 5*

Mai Khao Beach, Thailanda

* de la 940€ Rezerva

Hotel Beyond Resort Krabi 4*

Klong Muang Beach, Thailanda

* de la 955€ Rezerva

Oferta Sejur Exotic Krabi, Thailanda 2019

Plecari din Bucuresti, Cluj-Napoca

* de la 955€ Rezerva

Hotel Holiday Inn Resort Krabi 4*

Ao Nang Beach, Thailanda

* de la 965€ Rezerva

Per Pagina 1 - 20 din 64