Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Fairmont Royal Pavillion 5*

* de la 3,156€

Porters, Barbados

Sejur 7 nopti in perioada
Tip de camera
Tip de masa
Avion
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Grad minim de ocupare: 2 adulti)

Rezerva Cerere oferta

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Situat pe plaja Glitter Bay, la 2 km de orașul Holetown din St James, acest complex are o grădină întinsă, servicii de masaj în cameră, piscină și WiFi gratuit în toate zonele.

Camerele și suitele cu decor de plantație oferă aer condiționat, ventilator de plafon, zonă de relaxare și TV cu ecran plat cu canale prin satelit și DVD player. Toate unitățile de cazare includ balcon sau terasă cu vedere la mare, precum și baie privată cu cadă și duș separat.

Fairmont Royal Pavilion Barbados Resort oferă 2 restaurante care servesc preparate internaționale și mâncăruri din zona Caraibilor. De asemenea, oaspeții pot lua cina în cadru privat și pot comanda masa în cameră.

Sunt disponibile activități precum canotaj, scufundări, pescuit și snorkelling. De asemenea, există o sală de sport, terenuri de tenis, serviciu de închiriere de laptopuri, serviciu de spălătorie și un magazin de cadouri. Pe bază de cerere cu cel puțin 24 de ore în avans, oaspeții pot beneficia de un serviciu de baby-sitting certificat, la un cost suplimentar.

Acest complex este situat la 5 minute de mers cu mașina de terenul de golf Royal Westmoreland și la 15 minute de mers cu mașina de parcul Flower Forest. Aeroportul Internațional Grantley Adams se găsește la 19 km.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
Pretul include
  • biletul de avion cu plecare din Bucuresti
  • taxe de aeroport
  • transfer aeroport - hotel - aeroport
  • 7 nopti cazare in camera dubla
  • mic dejun
Pretul nu include
  • asigurarea medicala si storno (optionala, dar recomandata)
  • excursii optionale

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0755 013 981 - 0755 195 555  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!