Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Melia Tortuga Beach Resort & Spa 5*

* de la 1,140€

Sal/Santa Maria, Capul Verde

Sejur 7 nopti in perioada
Tip de camera
Tip de masa
Avion
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Grad minim de ocupare: 2 adulti)

Rezerva Cerere oferta

Melia Tortuga Beach Resort & Spa oferă cazare în Santa Maria, la 3,8 km de Parish of Our Lady of Sorrows și la 4 km de Viveiro, Grădina Botanică și Zoo di Terra. Acest apartament oferă o piscină în aer liber.
Apartamentul este dotat cu aer condiționat, 2 dormitoare, un TV cu ecran plat și o bucătărie cu un cuptor și un cuptor cu microunde. Are, de asemenea, o zonă de relaxare și o baie.
Vorbind în engleză, spaniolă, italiană și poloneză, personalul este dispus să ajute în orice moment al zilei la recepție.
Apartamentul oferă o gamă largă de facilități, cum ar fi o zonă de wellness, inclusiv o saună. Oaspeții se pot relaxa în grădina de la proprietate.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
Tarifele includ:
- 7 nopti cazare, loc in camera dubla
- masa mic dejun
- transport avion din Bucuresti
- taxe de aeroport
- bagaj de cala
- transfer aeroport-hotel-aeroport

Nu sunt incluse:
- asigurare storno si medicala (aprox. 80/90 Ron/pers)
- excursii optionale (se pot rezerva la cerere contra cost)
- taxa de viza - se plateste pe aeroport, la sosire sau la ambasada
- taxe turistice locale (sunt obligatorii, se achita de catre turist la fata locului si pot fi de cativa euro/pers./sejur)

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0755 013 981 - 0755 195 555  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!