Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Revelion Maldive 2020

* de la 2,247€

27 dec 2019 - 04 ian 2020

Sejur 7 nopti in perioada
Tip de camera
Tip de masa
Avion
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Grad minim de ocupare: 2 adulti)

Rezerva Cerere oferta

va invita la un Revelion 2020 in Maldive
Zone verzi luxuriante invaluite de ape turcoaz orbitoare, plaje cu nisip alb, palmieri inalti inclinati spre mare, recife de corali colorate si unele dintre cele mai incredibile vieti subacvatice de pe planeta noastra, cu toate acestea va intampina Maldivele. Maldive, cunoscut sub denumirea oficiala de Republica Maldive si cu o suprafata totala de 823 km de la nord la sud si 130 km de la est la vest, este un arhipelag situat in Oceanul Indian, la Sud de India si de Sri Lanka. Insulele Maldive cuprind aproximativ 1190 de insule mici de corali, grupate in 26 de atoli naturali (grupuri de insule) formati din lanturi de insule, existand canale de diferite dimensiuni intre acestia utilizate pentru navigatie. Pentru o functionare administrativa eficienta, cei 26 de atoli sunt clasificati in 20 de diviziuni administrative plus capitala, Male. Insulele sunt diferite, unele sunt barne de nisip, in timp ce altele sunt insule tropicale, cu vegetatie luxurianta, inconjurate de recife de corali, lagune turcoaz pline de viata marina si plaje cu nisip alb. Din numarul total de insula doar 200 sunt locuite, 80 sunt amenajate drept statiuni turistice, iar cea mai mare insula este Gan ce face parte din diviziunea administrativa Laamu Atoll, pe ea fiind situat unul dintre cele doua aeroporturi din Maldive, Aeroportul Gan.
  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
Pachetul include:
7 nopti cazare in perioada 28.12.2019 - 04.01.2020 cu tipul de masa specificat la fiecare hotel
Transport avion Bucuresti - Maldive - Bucuresti
Taxe de aeroport
Bagaj de cala 20 kg/persoana
Transfer aeroport-hotel-aeroport

Pachetul nu include:
Asigurare medicala si storno - recomandata
Excursii optionale
Taxa de viza - se plateste pe aeroport, la sosire
Taxe locale

Variante de cazare propuse:

Hotel The Barefoot Eco 4*
*Hotel Adaaran Select Hudhuranfushi 4*
**Hotel Sun Island Resort&Spa 4*
***Hotel Adaaran Club Rannalhi 4*
****Hotel Ellaidhoo Maldives by Cinnamon 4*

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0755 013 981 - 0755 195 555  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!