Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Oferta Kenya | Safari in Masai Mara si Plaja in Mombasa

* de la 2,975€ 3,164€

Sezon 2019

Sejur 11 nopti in perioada
Tip de camera
Tip de masa
Avion
Pachet turistic personalizat
Persoane:

Rezerva Cerere oferta


Kenya este o tara situata in partea de est a Africii, avand capitala la Nairobi. Se invecineaza cu Etioptia la nord, Somalia la est, Tanzania la sud, Uganda la vest si Sudanul de Sud la nord-vest, iar in sud-est este marginita de Oceanul Indian.
Numele tarii provine de la muntele vulcanic Kenya, care are o inaltime de 5199 m. Varful sau, acoperit cu zapada si gheturi, este situat aproape exact pe ecuator.
Regiunile nordice sunt dominate de vaste savane semidesertice, acoperite cu tufisuri de maracini, care devin covoare de flori aproape imediat dupa caderea ploilor sporadice.
In triunghiul format de Kenya, Tanzania si Uganda, Kenya detine o mica portiune din Lacul Victoria.
Valea Marelui Rift este una dintre cele mai impresionante regiuni tectonice din lume. Ea porneste din sus, spre nord, din Mozambic, trece prin estul Africii, de-a curmezisul Riftului Iordanian, ajungand pana in Turcia. Un sir de lacuri (Magdi, Naivasha, Naikuru, Baringo, Turkana) urmeaza linia faliei. Lacul Turkana, din nord, este cel mai mare lac care nu seaca din Valea Marelui Rift, avand o suprafata de 6405 km². Unele lacuri arata ca niste nori de culoare roz atunci cand pasarile flamingo vin acolo pentru a se hrani si inmulti.
De-a lungul liniei de coasta, recifele de corali protejeaza cu nisip fin de valurile tumultoase ale oceanului.
In Kenya au fost descoperite aproximativ 10000 de plante native. In plus, in perioada coloniala au fost introduse multe plante ornamentale.
In zonele inalte, cu precipitatii abundente, se mai gasesc urme ale vechilor paduri tropicale si savanelor umede.
  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
Pachetul inlcude:
2 nopti cazare in Nairobi la Hotel Hilton Nairobi 4*, cu mic dejun inclus
2 nopti/3 zile Safari in Masai Mara, conform program, cazare la Mara Sopa Sopa Lodge, in bungalow, cu Pensiune Completa
7 nopti cazare in Mombasa la Neptune Village Beach Resort 4*, cu All Inclusive
transport avion Bucuresti - Nairobi cu Turkish Airlines
transport avion Nairobi - Mombasa cu Kenya Airways
transport avion Mombasa - Bucuresti cu Turkish Airlines
taxe de aeroport
bagaj de cala
transferuri aeroport-hotel-aeroport in Nairobi si in Mombasa
asigurare storno si medicala

Nu sunt incluse:
Viza Kenya (se poate obtine pe aeroport la sosire sau on-line, 50 USD/persoana)
vaccinuri
alte excursii optionale
Optional: Balloon Safari - 499 euro/persoana (safari cu balonul cu aer cald)

PROGRAM SAFARI MASAI MARA:

- Ziua 1: Nairobi - Masai Mara
Plecare de la hotelul din Nairobi spre parcul Masai Mara, penru a ajunge la timp pentru pranz, la lodge. Dupa-masa se face safari. Cina si cazare la Lodge .

- Ziua 2: Masai Mara
Dimineata devreme si dupa-masa se face safari. Sunt incluse toate mesele. Cazare la Lodge.

- Ziua 3: Masai Mara - Nairobi
Dupa micul dejun se pleaca spre Nairobi, transfer la aeroport.

Programul include de asemenea: transfer dus-intors in Nairobi; minibus cu acoperis special pentru a putea face fotografii; sofer-ghid vorbitor de lb. engleza; toate taxele guvernamentale si taxele de acces in parc.

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0755 013 981 - 0755 195 555  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!