Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel The Ritz Carlton 5*

* de la 2,559€

Palm-Eagle Beach, Aruba

Sejur 7 nopti in perioada
Tip de camera
Tip de masa
Avion
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Grad minim de ocupare: 2 adulti)

Rezerva Cerere oferta

Situat pe malul mării, The Ritz-Carlton, Aruba ispitește oaspeții cu WiFi gratuit, 2 piscine în aer liber și un centru spa în Noord. Acesta se află la 8,9 km de Muzeul de Arheologie din Aruba.

Camerele sunt luminoase şi moderne. Acestea au pete de culoare luminoase și mobilier elegant. Fiecare include baie privată cu articole de toaletă gratuite, minibar și TV cu ecran plat. Acestea oferă aer condiționat, balcon, iPod docking station și DVD player. Prosoapele şi lenjeria de pat sunt incluse în tarif.

Oaspeții se pot bucura de activități pentru copii și de 3 restaurante la proprietate. The Ritz-Carlton, Aruba are recepție deschisă nonstop. Acest hotel oferă facilități de sporturi nautice și un cazinou. Există un centru de afaceri, magazin de vânzare cu amănuntul și servicii de concierge.

Aeroportul internațional Reina Beatrix se afla la 11,7 km de The Ritz-Carlton, Aruba.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
Pretul include:
- 7 nopti cazare in Aruba
- masa mic dejun
- transport avion Bucuresti - Aruba - Bucuresti
- taxe de aeroport
- transfer aeroport-hotel-aeroport

Pretul nu include:
- asigurare storno si medicala - recomandata
- excursii optionale
- taxe locale

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0755 013 981 - 0755 195 555  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!