Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel The H Resort Beau Vallon 5*

* de la 2,479€

Seychelles

Perioada: *
Tariful include: *
Suplimente pentru alte pachete de nunta: *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Situat pe Insula Mahe, la doar 2,6 km de Bel Ombre și la 30 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Seychelles, The H Resort Beau Vallon Beach are un centru spa modern și mai multe restaurante care oferă o varietate de preparate. Acesta este situat lângă verdeața luxuriantă a Parcului Național Morne Seychelles și oferă vedere la Oceanul Indian.

Complexul oferă suite moderne și vile cu zonă de relaxare în interior și în aer liber, aer condiționat, TV cu ecran plat și facilități pentru prepararea de ceai și cafea. Vilele au beneficii suplimentare, precum o piscină privată, cabană și duș cu efect de ploaie. Fiecare baie privată este dotată cu duș și cadă separată.

Oaspeții pot savura băuturi și preparare culinare la cele 7 localuri ale complexului. Accesul la internet WiFi este gratuit în toate zonele de la The H Resort Beau Vallon Beach.

La proprietate şi în împrejurimi, oaspeții pot practica diverse activități, inclusiv tenis, snorkelling, drumeții și surfing.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Beau Vallon! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

Pachete de nunta:

- PACHET DE NUNTA STANDARD: ceremonia are loc la oficiul starii civile si include urmatoarele servicii: organizarea si formalitatile, apostila (certificatul de casatorie), martorii, transfer la oficiul starii civile

- PACHET DE NUNTA PREMIUM: ceremonia are loc in cadrul hotelului (sau pe plaja, in functie de vreme), si pe langa serviciile oferite in pachetul standard, mai sunt incluse: buchetul miresei, tortul de nunta, minim 36 de fotografii, o sticla de vin spumant sau de sampanie, coordonatorul de nunta, si alte servicii, in functie de fiecare hotel

  • Disponibilitate: în Stoc
  • Perioada noiembrie 2018 - mai 2019

Scrie o recenzie