Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel The H Resort Beau Vallon 5*

* de la 2,332€

Seychelles

Perioada: *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Situat pe Insula Mahe, la doar 2,6 km de Bel Ombre și la 30 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Seychelles, The H Resort Beau Vallon Beach are un centru spa modern și mai multe restaurante care oferă o varietate de preparate. Acesta este situat lângă verdeața luxuriantă a Parcului Național Morne Seychelles și oferă vedere la Oceanul Indian.

Complexul oferă suite moderne și vile cu zonă de relaxare în interior și în aer liber, aer condiționat, TV cu ecran plat și facilități pentru prepararea de ceai și cafea. Vilele au beneficii suplimentare, precum o piscină privată, cabană și duș cu efect de ploaie. Fiecare baie privată este dotată cu duș și cadă separată.

Oaspeții pot savura băuturi și preparare culinare la cele 7 localuri ale complexului. Accesul la internet WiFi este gratuit în toate zonele de la The H Resort Beau Vallon Beach.

La proprietate şi în împrejurimi, oaspeții pot practica diverse activități, inclusiv tenis, snorkelling, drumeții și surfing.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Beau Vallon! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

  • Disponibilitate: în Stoc
  • Perioada 18 - 26 aprilie 2019

Scrie o recenzie

  
Tariful include:
7 nopti cazare cu tipul de masa specificat la fiecare hotel
transport avion Bucuresti - Seychelles - Bucuresti
taxe de aeroport
bagaj de cala
transfer Privat aeroport-hotel-aeroport
Bonus: Asigurare medicala si storno

Tariful nu include:
excursii optionale
taxe locale

Loc in camera JuniorSuite/ mic dejun

Oaspetii aflati in luna de miere vor primi o sticla de vin, un cos cu fructe si o prajitura. daca veti rezerva tipul de masa demipensiune, veti primi de asemenea, si un masaj de 30 de minute/persoana. Valabil pana la 9 luni dupa casatorie. Certificatul de casatorie trebuie prezentat obligatoriu la receptie.*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau 0755 195555 - incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!