Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Sugar Ridge Resort 4*

* de la 2,548€

Antigua şi Barbuda

Sejur 7 nopti in perioada
Tip de camera
Tip de masa
Avion
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Grad minim de ocupare: 2 adulti)

Rezerva Cerere oferta

Amplasat pe un deal cu vedere spre Jolly Harbour și Marea Caraibelor, Sugar Ridge oferă un serviciu de transfer de plajă, 2 piscine în aer liber și un centru spa Aveda. Fiecare cameră are o verandă mobilată, cu vederi spectaculoase.

Fiecare bloc de 4 camere are o intrare privată. Decorate în tonuri naturale, camerele cu aer condiționat și includ un pat cu baldachin, Wi-Fi gratuit, un televizor LCD și un iPod docking station.

Hotel Sugar Ridge Resort 4* dispune de un restaurant, care oferă preparate din bucătăria fusion și vederi incredibile ale golfului și insulele din apropiere. Plin de viață Sugar Club servește mese ușoare, inclusiv pizza, tapas și sushi.

Mașinuțe electrice pot fi închiriate de la recepție pentru a explora insula. La doar 600 de metri distanță, Jolly Harbour oferă scufundări și barca de pescuit excursii regulate. Capital Antigua, St John, se află la 25 de minute cu mașina
  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
Pachetul include:
7 nopti cazare cu tipul de masa All Inclusive
Transport avion Bucuresti - Barbuda - Bucuresti
Taxe de aeroport
Bagaj de cala 20 kg/persoana
Transfer aeroport-hotel-aeroport

Pachetul nu include:
Asigurare medicala si storno - recomandata
Excursii optionale
Taxa de viza - se plateste pe aeroport, la sosire
Taxe locale

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0755 013 981 - 0755 195 555  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!