Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Pelican Bay at Lucaya 4*

* de la 1,789€

Freeport, Bahamas

Perioada in 2019: *
Tariful include: *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. Amplasat la doar 300 de metri de o plajă cu nisip alb, Hotelul Pelican Bay are 3 piscine în aer liber, grădini luxuriante și bar-restaurant cu vedere la Portul Bell Channel. Fiecare cameră cu aer condiționat are balcon privat cu vedere spectaculoasă la mare.

Decorate în stil colonial, camerele spațioase includ TV cu canale prin cablu, mini frigider și aparat de cafea. Toate au zonă de dressing și baie privată cu articole de toaletă și uscător de păr.

Barul-restaurant Sabor de la Pelican Bay are zonă minunată pentru luat masa în aer liber, amplasată lângă piscina principală. Acesta servește cocktail-uri originale și preparate din bucătăria fusion, inclusiv fructe tropicale și mâncăruri din pește local proaspăt.

Piața Port Lucayan se află la doar 500 de metri și oferă magazine duty-free. În jurul portului se găsesc un cazinou, centru spa și baruri pline de viață. Aeroportul Internațional Grand Bahama este situat la 15 minute de mers cu mașina.

  • Perioada 21 - 28 octombrie 2019

Scrie o recenzie