Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Now Onyx Punta Cana 5*

* de la 1,190€

Punta Cana, Rep. Dominicană

Sejur 7 nopti in perioada:
Tip de camera
Tip de masa
Avion
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Grad minim de ocupare: 2 adulti)

Rezerva Cerere oferta

Now Onyx Punta Cana se află în Punta Cana şi oferă cazare cu acces gratuit la internet WiFi şi un centru spa. Complexul are o piscină în aer liber şi o saună, iar oaspeţii pot savura băuturi la bar.

Toate camerele acestui complex sunt dotate cu aer condiţionat şi TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Anumite unităţi includ o zonă de relaxare, unde oaspeţii se pot destinde după o zi plină. Unele au terasă sau balcon. Facilităţile includ articole de toaletă gratuite, halate de baie şi papuci.

Proprietatea oferă un salon de coafură şi parcare privată gratuită. La acest complex oaspeţii pot juca tenis şi tenis de masă, iar proprietatea asigură servicii de închiriere auto.

Lagunele cu apă dulce se află la 39 km de Now Onyx Punta Cana, iar Playa Juanillo este la 40 km de proprietate. Aeroportul Internaţional din Punta Cana este situat la 35 km.

Familiile sunt binevenite la acest hotel; vă rugăm să consultaţi informaţiile suplimentare pentru detalii.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
All inclusive
7 nopti
MartieAprilieMaiIunieIulieAugustSeptembrieOctombrie
Hotel Now Onyx Punta Cana 5*1,390 €1,440 €1,250 €1,250 €1,330 €1,360 €1,190 €1,190 €


Servicii incluse:

7 nopti cazare cu tipul de masa All inclusive
transport avion Madrid - Rep. Dominicana - Madrid
taxa de viza de intrare in Republica Dominicana (aprox. 25 USD)
taxe de aeroport    
bagaj de cala   

Nu sunt incluse:
zbor Bucuresti - Madrid - Bucuresti (*depinde de compania aeriana aleasa, low-cost sau de linie)
cazare 1 noapte in Madrid (aprox. 50/60 euro/pers.)
asigurare travel storno (cost aproximativ 70-80 lei/pers.)
alte excursii optionale (*va putem recomanda cele mai reusite excursii locale pe care le veti face insotiti de Ghidul roman/vorbitor de limba romana)

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0755 013 981 - 0755 195 555  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!