Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Murdeira Village 4*

* de la 765€

Beirona, Capul Verde

Perioada: *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Oferind o piscină în aer liber şi un restaurant, complexul Murdeira Village se află în Beirona. Unităţile sunt dotate cu aer condiţionat şi TV. Există un frigider şi o masă mică. Baia privată are duş sau cadă, uscător de păr şi articole de toaletă gratuite. Camerele oferă vedere la grădină şi la munte. Complexul Murdeira Village asigură un teren de tenis. Facilităţile proprietăţii includ facilităţi pentru sporturi nautice, săli de conferinţe şi un lounge comun. Proprietatea şi zona din jur oferă diverse activităţi, printre care ciclism, scufundări şi drumeţii. Există locuri de parcare gratuite.
  • Perioada 26 ianuarie - 02 februarie 2019

Scrie o recenzie

  
PACHETUL INCLUDE:
- 7 nopti cazare cu mic dejun
- transport avion Londra - Sal - Londra, zbor direct
- transport avion Lisabona - Sal - Lisabona, zbor direct
- taxe de aeroport si bagaje de cala pentru ambele zboruri
- transfer aeroport-hotel-aeroport in Insula Sal

Nu sunt incluse:
- transport avion Bucuresti - Londra - Bucuresti (il putem asigura, la cerere)
- asigurare medicala si storno
- excursii optionale
- taxa de viza - se plateste pe aeroport, la sosire
- taxe locale


*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau 0755 195555 - incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!