Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Melia Coco Beach 5*

* de la 1,675€

Rio Grande, Puerto Rico

Perioada: *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Situat într-o locație retrasă pe plaja Coco, acest complex de lux oferă camere liniștite, la doar câțiva metri de Oceanul Atlantic. Acesta oferă 3 terenuri de tenis, 2 terenuri de golf, o piscină mare în stil lagună, un centru spa și o sală de gimnastică.

Camerele în stil suedez oferă priveliști pitorești ale oceanului, terenului de golf și pădurii tropicale din apropiere. Camerele de la Gran Melia au un decor modern și elegant, cu culori îndrăznețe și mobilier din mahon.

Există mai multe restaurante și baruri pentru a alege de la Melia Coco Beach Puerto Rico, cu preparate din bucătăria internațională și din Caraibe și băuturi răcoritoare. Zona de piscină este înconjurată de paturi din Bali, unde oaspeții pot savura o băutură răcoritoare.

Gran Melia are o piscină în stil lagunar, cu 4 vase integrate care sunt înconjurate de grădini luxuriante. Copiii se pot bucura de activitățile din Clubul Copiilor, iar pe plajă sunt disponibile sporturi nautice.

Inchirierea de mașini și biciclete este disponibilă la complex, care oferă, de asemenea, un serviciu de transfer de la / la aeroport cu taxă suplimentară. Acesta se află la 30 km de Aeroportul Internațional Luis Muñoz Marin și la 35 de minute cu mașina de San Juan.
  • Perioada noiembrie 2018 - mai 2019

Scrie o recenzie

  
Pretul include:
7 nopti cazare
masa mic dejun
transport avion Bucuresti - Puerto Rico - Bucuresti
taxe de aeroport
bagaj de cala
transfer aeroport-hotel-aeroport

Nu sunt incluse:
asigurare medicala si storno
excursii optionale
taxe locale
taxa de viza SUA


*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau 0755 195555 - incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!