Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Majestic Colonial 5*

* de la 2,879€

Punta Cana

Perioada: *
Tariful Include *
Suplimente pentru alte pachete de nunta:
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Situat pe plaja Cana, cu vedere spre Marea Caraibelor, acest complex de pe malul oceanului are terenuri de tenis, un spa de lux, 6 restaurante şi acces la o plajă privată. Toate suitele au o baie cu o cadă spa.

Suitele elegante şi spaţioase au pardoseală cu gresie şi paturi cu baldachin. Fiecare dintre ele are un minibar şi o zonă amplă de relaxare, cu un birou. Băile au cabină de duş şi halate de baie.

Majestic Colonial are 9 baruri, inclusiv unul la piscină şi unul pe plajă, multe dintre acestea având muzică live. În incintă există 6 restaurante, cu o atmosferă lejeră şi meniuri rafinate. Se oferă atât preparate locale din Caraibe, cât şi din bucătăria internaţională.

Majestic Colonial-Punta Cana oferă o piscină în aer liber de 400 de metri pătraţi, cu 2 căzi cu hidromasaj. Oaspeţii pot face mişcare în sala de sport sau pe terenurile de baschet. Clubul copiilor are un teren de joacă mare, cu un castel.

Oaspeţii se pot relaxa la centrul Spa Resort Colonial, care oferă 10 camere de tratament înconjurate de grădini, 2 saune şi o cadă mare cu hidromasaj. Sunt disponibile diferite tratamente corporale şi de înfrumuseţare.

Bavaro este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de excursii, sporturi acvatice și observarea delfinilor.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Punta Cana! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

  • Perioada noiembrie 2018 - mai 2019

Scrie o recenzie