Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Le Saint Alexis & Spa 5*

* de la 1,744€

Saint-Gilles-les-Bains, Reunion

Perioada: *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Amplasat pe malul mării, acest hotel luxos oferă 2 piscine în aer liber și un spa de 500 mp, cu o saună. Tratamente de înfrumusețare sunt posibile la cerere. Saint-Gilles se află la 3 km distanță de hotel.

Camerele au balcon sau terasă cu aer condiționat. Fiecare cameră are un minibar, acces la internet și TV cu ecran plat. Băile private includ o cadă spa.

Restaurantul servește preparate realizate cu produse locale, și vă puteți bucura de o băutură în bar sau pe terasă. Un mic dejun tip bufet este pregătit în fiecare dimineață la Le Saint Alexis **** Hotel & Spa.

Facilitățile suplimentare includ un centru de fitness și o recepție de 24 de ore pe zi. Acces gratuit la internet Wi-Fi este disponibil în zone publice.

Roland Garros Airport este la 35 km distanță. Există o stație de autobuz situată în fața hotelului, oferind acces la Saint Paul, la 7 km distanță.
  • Perioada noiembrie 2018 - mai 2019

Scrie o recenzie

  
Preturile includ:
7 nopti cazare - loc in camera dubla
Masa Mic Dejun
Transport avion - plecare din Bucuresti
Taxe de aeroport
Bagaj de cala max. 20 kg
Transfer aeroport-hotel-aeroport

Nu sunt incluse:
asigurare medicala si storno - recomandata
excursii optionale
taxa de viza
taxe locale


*Pentru mai multe informatii sau detalii, personalizarea pachetului de servicii si/sau alte servicii dorite, va rugam sa consultati si documentele atasate (*acolo unde exista), in vederea clarificarii, sau sa ne contactati, telefonic: 031 425 19 15 - 0755 195 555 / pe e-mail: info@ofertadevacanta.ro

**Tarifele comunicate sunt generale, ele pot suferi modificari, in functie de disponibilitatea furnizorilor de servicii si perioada in care se va face rezervarea ferma.

ACTIV EVENTURIA  - E-mail: info@ofertadevacanta.ro / Telefon: 0755 195 555