Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Le Meridien Ile Maurice 4*

* de la 1,939€

Mauritius

Perioada: *
Tariful include: *
Suplimente pentru alte pachete de nunta:
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Amplasat în grădini tropicale, complexul hotelier oferă piscină mare şi acces direct la o plajă privată, cu nisip alb. Camerele sale au balcon mobilat, cu vedere la plajă.

Prevăzute cu aer condiţionat, camerele sunt decorate în tonuri naturale, vii, şi au mobilier din lemn. Fiecare cameră are zonă de relaxare şi baie cu duş şi cadă separate. De asemenea, camerele sunt echipate cu ventilator de tavan şi TV prin satelit.

Centrul spa al complexului Le Méridien Île Maurice oferă o varietate de tratamente corporale, inclusiv masaje balineze şi terapii cu pietre fierbinţi. Baia de aburi, sauna şi cada cu hidromasaj pot furniza oaspeţilor un plus de relaxare.

Acest complex Méridien oferă amatorilor de sport posibilitatea de a practica snorkelling, caiac, windsurfing şi scufundări. Oaspeţii pot utiliza, de asemenea, terenul de tenis sau sala de gimnastică bine echipată, puse la dispoziţie de hotel.

Restaurantul 180° serveşte specialităţi exotice şi internaţionale à la minute pentru micul dejun şi cină. La Cumin, oaspeţii se pot delecta cu preparate indiene. De asemenea, pot lua masa lângă piscină, într-o atmosferă relaxată, la La Croque. La Faya serveşte preparate din bucătăria mediteraneană şi vinuri fine.

Île Maurice Méridien se găseşte la 16 km de capitala statului Mauritius, Port Louis, şi de ţărmul său, scăldat de Oceanul Indian. Asigură locuri de parcare gratuite.

  • Disponibilitate: în Stoc
  • Perioada noiembrie 2018 - mai 2019

Scrie o recenzie