Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Hyatt House San Juan 4*

* de la 1,544€

San Juan, Puerto Rico

Perioada: *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Hyatt House San Juan este la doar 10 minute de mers cu mașina de plaja Old San Juan și Condado. Acces gratuit la internet Wi-Fi, o piscină în aer liber și un restaurant sunt oferite aici.

Fiecare dintre camere vă va oferi un TV, aer condiționat și o zonă de relaxare. Există o chicinetă complet dotată cu o mașină de spălat vase și un cuptor cu microunde și o baie privată cu o cadă sau un duș și un uscător de păr. Vă puteți bucura de o vedere la oraș și la râu din cameră. Micul dejun este inclus.

La Hyatt House San Juan veți găsi un centru de fitness, facilități de întâlnire și un lounge comun. Facilitățile de spălătorie sunt, de asemenea, la dispoziția oaspeților, iar micul dejun este, de asemenea, oferit.

Hotelul este la 5 km de Fort San Felipe del Morro și la 900 de metri de Muzeul de Artă Contemporană din San Juan. Aeroportul Internațional Luis Munoz Marin este la 15 minute de mers cu mașina.
  • Perioada noiembrie 2018 - mai 2019

Scrie o recenzie

  
Pretul include:
7 nopti cazare
masa mic dejun
transport avion Bucuresti - Puerto Rico - Bucuresti
taxe de aeroport
bagaj de cala
transfer aeroport-hotel-aeroport

Nu sunt incluse:
asigurare medicala si storno
excursii optionale
taxe locale
taxa de viza SUA


*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau 0755 195555 - incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!