Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Harbour Ville 3*

* de la 998€

Chinatown, Singapore

Sejur 7 nopti in perioada
Tip de camera
Tip de masa
Avion
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Grad minim de ocupare: 2 adulti)

Rezerva Cerere oferta

Situat pe bulevardul Kampong Bahru, Hotelul Harbour Ville se află la aproximativ 2,5 km sau la 5 minute de mers cu maşina de Chinatown şi de Cartierul Central de Afaceri. Acesta oferă un centru de fitness şi acces gratuit la internet WiFi în zonele publice şi în camere.

Hotelul Harbour Ville este la 5 minute de mers cu maşina de Vivocity Shopping Mall şi la 10 minute de mers cu maşina de zona comercială Orchard Road. Aeroportul Internaţional Changi este la 20 de minute de mers cu maşina de hotel.

Camerele hotelului oferă aer condiţionat şi ferestre mari care oferă multă lumină naturală. Toate camerele includ aparat de ceai/cafea şi TV prin cablu.

Oaspeţii hotelului pot folosi sala de gimnastică. Hotelul oferă un serviciu de schimb valutar şi parcare gratuită. La cerere, sunt disponibile servicii de spălătorie şi de curăţătorie chimică.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
Pretul include:
7 nopti cazare
masa mic dejun
transport avion Bucuresti - Singapore - Bucuresti
taxe de aeroport
bagaj de cala
transfer aeroport-hotel-aeroport

Nu sunt incluse:
asigurare medicala si storno
excursii optionale
taxe locale

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0755 013 981 - 0755 195 555  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!