Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Hampton Inn&Suites By Hilton San Juan 3*

* de la 1,517€

San Juan, Puerto Rico

Perioada: *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Amplasat în zona Isla Verde din San Juan, Puerto Rico, Hampton Inn este la o plimbare de doar 5 minute de plajă și la 1 km de Aeroportul Internațional Luis Muñoz Marín. Hotelul oferă piscină în aer liber şi acces gratuit la internet WiFi.

Fiecare cameră clasică de la Hampton Inn & Suites San Juan include TV cu ecran plat de 37 inch și birou din lemn de esență tare. Acestea sunt echipate cu frigider și aparat de cafea.

Guacamayo Pool Bar & Grill, aflat la proprietate, servește preparate din bucătăria americană pentru prânz și cină. Hotelul servește micul dejun cald dimineața.

Sala de gimnastică de la San Juan Hampton Inn are oglinzi din podea până în tavan și TV montat. Centrul de afaceri este situat lângă hol și aveți la dispoziție servicii de curățătorie chimică.

Clădirile coloniale din orașul vechi San Juan sunt la 11.6 km la Hampton Inn & Suites San Juan. Centrul de convenții Puerto Tico se află la 10 minute cu mașina de hotel.

  • Perioada 26 februarie - 05 martie 2019

Scrie o recenzie

  
Pretul include:
7 nopti cazare
masa mic dejun
transport avion Bucuresti - Puerto Rico - Bucuresti
taxe de aeroport
bagaj de cala
transfer aeroport-hotel-aeroport

Nu sunt incluse:
asigurare medicala si storno
excursii optionale
taxe locale
taxa de viza SUA


*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau 0755 195555 - incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!