Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Gran Caribe Sun Beach 3*

* de la 1,043€

Varadero, Cuba - zbor din Madrid

sejur 7 nopti in perioada: *
Copii pana in 12 ani *
Zbor direct din: *
Tip de masa *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Hotelul Gran Caribe Sun Beach, situat în Varadero oferă o unitate de cazare de 3 stele cu zonă de plajă privată. Această proprietate cu recepție cu program nonstop pune, de asemenea, la dispoziție un restaurant și o piscină în aer liber. Hotelul are facilități pentru sporturi nautice.

Toate camerele au zonă de relaxare, TV cu canale prin cablu și baie privată cu articole de toaletă gratuite și cadă. Camerele sunt dotate cu aer condiționat, iar unele camere au și balcon. Camerele includ un dulap de haine.

  • Perioada 01 mai - 31 octombrie 2019

Scrie o recenzie

  
Servicii incluse:
7 nopti cazare cu tipul de masa All inclusive
transport avion Madrid - Cuba - Madrid
transfer aeroport - hotel - aeroport
taxa de viza de intrare in Cuba
taxe de aeroport    
bagaj de cala   

Nu sunt incluse:
zbor Bucuresti - Madrid - Bucuresti (*depinde de compania aeriana aleasa, low-cost sau de linie)
asigurare travel storno (cost aproximativ 70-80 lei/pers.)
alte excursii optionale (*va putem recomanda cele mai reusite excursii locale pe care le veti face insotiti de Ghidul roman/vorbitor de limba romana)

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau 0755 195555 - incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!