Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Flamingo Beach Resort by Diamonds Resort 4*

* de la 1,365€

Simpson Bay, Saint Martin

Sejur 7 nopti in perioada
Tip de camera
Tip de masa
Avion
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Grad minim de ocupare: 2 adulti)

Rezerva Cerere oferta

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Acest hotel se află lângă plaja golfului Simpson. Flamingo Beach Resort oferă un restaurant, o piscină infinită, 3 plaje separate şi un centru de activităţi şi sporturi de apă complet operaţional. Oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit în centrul de afaceri, precum și parcare gratuită.

Fiecare studio de la Flamingo Beach are bucătărie complet utilată, aparat de cafea și balcon sau terasă. Anumite studiouri oferă vedere la ocean.

Flamingo Resort pune la dispoziție un bar pe plajă și restaurantul Topper's By the Sea. La proprietate, sunt disponibile diverse activităţi, cum ar fi parasailing şi pescuit la adâncime. Cazinoul Hollywood este situat la câţiva paşi de hotel.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
Preturile sunt pentru 1 persoana si includ serviciile de mai jos:

Pretul include:
    7 nopti cazare
    transport avion Bruxelles - St. Maarten - Bruxelles
    taxe de aeroport
    bagaj de cala
    transfer aeroport-hotel-aeroport

Nu sunt incluse:
    transport avion Bucuresti - Bruxelles - Bucuresti, se poate asigura la cerere
    asigurare medicala si storno
    excursii optionale
    taxe locale

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0755 013 981 - 0755 195 555  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!