Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Dunas de Sal 4*

* de la 925€

Santa Maria, Capul Verde

Perioada: *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Acest hotel modern situat la 300 de metri de plajă se află în mijlocul unei grădini cu 2 piscine. Oferă un centru spa şi o sală de gimnastică. Aeroportul Internaţional Sal este la 17 km.

Camerele au aer condiţionat, minibar şi TV prin satelit. Toate camerele sunt decorate modern, iar unele au balcon sau cadă spa.

Restaurantul gourmet are o terasă şi serveşte preparate locale şi internaţionale. La barul Hotelului Dunas de Sal, oaspeţii se pot bucura de muzică live o dată pe săptămână, în timp ce savurează cocktailuri.

La cerere, sunt disponibile tratamente de înfrumuseţare şi masaje, iar oaspeţii se pot relaxa în baia de aburi. Hotelul are un lounge cu TV cu ecran lat. În zonele publice este disponibil acces la internet WiFi.

Hotelul oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport şi servicii de închirieri auto. În apropiere există o parcare publică gratuită.

  • Perioada noiembrie 2018 - mai 2019

Scrie o recenzie

  
PACHETUL INCLUDE:

- 7 nopti cazare cu mic dejun
- transport avion Londra - Sal - Londra, zbor direct
- transport avion Lisabona - Sal - Lisabona, zbor direct
- taxe de aeroport si bagaje de cala pentru ambele zboruri
- transfer aeroport-hotel-aeroport in Insula Sal

Nu sunt incluse:

- transport avion Bucuresti - Londra - Bucuresti (il putem asigura, la cerere)
- asigurare medicala si storno
- excursii optionale
- taxa de viza - se plateste pe aeroport, la sosire
- taxe locale


*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau 0755 195555 - incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!