Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Cinnamon Hakuraa Hura 4*

* de la 2,117€

Meemu Atoll, Maldive

Sejur 7 nopti in perioada
Tip de camera
Tip de masa
Avion
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Grad minim de ocupare: 2 adulti)

Rezerva Cerere oferta

Chaaya Lagoon Hakuraa Huraa oferă oaspeţilor o experienţă de lux in vile dispuse de-a lungul plajei cu nisip alb şi a lagunei cu apă limpede. Complexul are un centru spa de clasă mondială şi un bar susţinut de piloni.

Orientate spre lagună, vilele excepţionale sunt construite pe piloni deasupra apei sau pe plajele cu nisip alb. Beneficiind de interioarele spaţioase, vilele sunt amenajate confortabil. Au mobilier clasic din lemn şi zonă de relaxare.

Oaspeţii se pot destinde practicând sporturi acvatice precum canotaj, snorkeling şi windsurfing. De asemenea, pot face exerciţii fizice la centrul de fitness sau se pot bucura de masaje liniştitoare la centrul spa al complexului.

Restaurantul Malaafaiy serveşte bufete de care puteţi profita în vreme ce admiraţi vederea panoramică la insulă. Oferind o listă cuprinzătoare de vinuri, Nalha Falhul propune o ambianţă intimă pentru o băutură după masă.

Chaaya Lagoon Hakuraa Huraa se află la 145 km de capitala Male. Transferul cu hidroavionul de la Aeroportul Internaţional Male durează 45 de minute.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
Pretul include:
  • bilet de avion dus intors cu plecare din Bucuresti / Cluj-Napoca
  • taxe de aeroport
  • transfer aeroport - hotel - aeroport
  • 7 nopti cazare in camera Promo
  • masa mic dejun
Pretul nu include:
  • asigurare medicala si storno (optionala, dar recomandata)
  • supliment all inclusive
  • excursii optionale

La alegere, poti opta si pentru alte tipuri de camere

Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferii modificari in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia de turism poate garanta tariful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.


*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau 0755 195555 - incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!