Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Beachcomber Cannonier Golf Resort& Spa 4*

* de la 1,875€

Pointe aux Cannoniers, Mauritius

Perioada: *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Această proprietate este la 12 minute pe jos față de plajă. Acest complex din lanţul hotelier Beachcomb, situat pe Plaja Mont Choisy, oferă camere luminoase, cu vedere la grădinile tropicale, la piscine sau la Oceanul Indian. Oaspeţii au la dispoziţie 3 restaurante şi pot practica o serie de sporturi acvatice, cum ar fi navigaţie şi snorkelling.

Oaspeţii se pot relaxa pe unul dintre şezlongurile îmbrăcate cu perne de lângă piscină sau se pot destinde cu un masaj relaxant în centrul spa. Oaspeţii au la dispoziţie 3 terenuri de tenis iluminate puternic, un teren de volei şi un teren de tir cu arcul. În plus, hotelul oferă un teren de joacă pentru oaspeţii mai tineri.

Personalul Hotelului Beachcomber Le Cannonier poate aranja tururi, cum ar fi tururi cu ambarcaţiuni cu fund de sticlă, plimbări cu hidrobiciclete şi şedinţe de pescuit la mare adâncime. În plus, oaspeţii pot închiria biciclete.

Camerele şi apartamentele au aer condiţionat şi sunt decorate luminos. Fiecare include o zonă de relaxare, un TV cu canale prin satelit şi un minibar. Băile moderne sunt înzestrate cu articole de toaletă gratuite şi un uscător de păr.

  • Perioada 05 - 13 aprilie 2019

Scrie o recenzie

  
Tariful include:
7 nopti cazare cu tipul de masa specificat la fiecare hotel
transport avion Bucuresti - Mauritius - Bucuresti
taxe de aeroport
bagaj de cala
transfer Privat aeroport-hotel-aeroport
Bonus: Asigurare medicala si storno

Tariful nu include:
excursii optionale
taxe locale

Loc in camera dubla Honeymooners standard cu vedere la mare/ demipensiune

Oaspetii aflati in luna de miere vor primi o sticla de sampanie, o tarta de fructe, un Pareo, un tricou si un pranz cu 2 feluri de mancare.  Valabil pana la 12 luni dupa casatorie. Certificatul de casatorie trebuie prezentat obligatoriu la receptie.


*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau 0755 195555 - incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!